Blightmind

Men jag ba orkar inte!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Ibland så känner jag verkligen vilken otursförföljd liten jävla Jinx jag e! -.-
Skulle te Jausse.. men nehe då ska man få 37,6C feber (har 36ca i vanliga fall så det e feber här) så då gick ju inte det. Jävligt typiskt -.-
Och så måste jag igentligen handla. Har ingen mat what so ever te mig förutom tre små korvar typ.. å de lär ju ta slut på ett par dar. Men jag tar fan inte bussen ner te Ica med FEBER! Å mor kommer hem sent.. å vettifan hur hon jobbar imon heller. Skit -.-

Så nu sitter jag här med raserade planer å undrar vad i helvete jag ska hitta på ikväll ba för det Oo Finns inte så mkt att göra som håller mig sysselsatt en längre tid å inte får mig att klättre på väggarna. BAH!

Aja anyways.. detta får duga som dagens upd!
Chiao

30-okt-2011

Kategori: Top List

TOP LIST

Love it or I'll kill ya!

Kahile

*monstervrålavfrustration*

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

Wow.. Iv'e made it again! Jag har lyckats å gräva ner mig till den djupaste botten när jag igentligen inte bord ekunna. När jag igentligen borde va glad. Men en enda jävla meningen kunde få allt inom mig att bara brista. Jag måste släppa det.. wow, det är nu jag inser att jag är rätt patetisk endå..
Usch.. en hyffsat skön natt blev plötsligt, så jävla jobbig att jag funderar på att dra fram breven igen.. skit liv!<3
Men jag har märkt det.. det är när jag borde vara glad som allt bara går käpprätt åt fanders egna helvete och när jag borde bryta ihop totalt, som jag bara gråter en skvätt. Totalt sjukt, men sån e jag (Y)

Hur som helst så blir jag rätt fett frustrerad och irrterad på mig själv. Jag vet varför jag reagerar såhär.. alldeles för mycket vetande inom psykologin på att skylla på att jag inte vet.
Jag vet inte redigt vf jag mår som jag mår, men jag vet endel av grenarna som sitter på stammen.. å DET är så irrterande att jag helst velat vara korkad inom ämnet. men Nix.
Å med all jävla vetskap så blev allt plötsligt svårare att ta itu med. För plötsligt vet man vad man måste arbeta med å genast blev alla möjliga alternativ mindre. Plus att man inser hur hopplöst botemedel är.. woho!

Nu är jag nog mer irriterand än heartbroken. Men det märks väl på inlägget skulle jag tro. Borde kolla en film å försöka sova.. så att vi kanske slipper heartbroken delen. Men ba för att jag ger det ett försök kommer det väl misslyckas, som vanligt.

Well well, mitt liv e skit å jag e skit. Men endå, tack till er som endå står ut med mitt gnäll å finns vid min sida <3

Glad halloween och hallowicked! Det blev i...

Kategori: Allmänt

Glad halloween och hallowicked! Det blev ingen klubb för mig idag.. Lilla jjausse hade festat för hårt så blev inställt :/ så nu är vi påväg hem för att dryga å antagligen gräva ner sig i tyger och arbete för nya mönster till sommaren.

Som ett kreatur föses vi till ett håll trotts att vår vilja äro av annan sort

Kategori: Blightminded

BLIGHTMINDED

Att faktiskt ta något till sig och göra det, är rätt överambitiöst för att vara mig. Jag är ingen produktiv varelse när det kommer till vad samhället kräver för någon form av överlevnad som ses okej och accepterad.
Endå så lever jag ju, om än lite krassligt, men jag sitter ju trotts allt och kanppar på tangenterna nu. Betyder inte det att jag lever? Alltså måste det ju endå vara några små saker som blivit rätt.. annars hadejag väl inte suttit här nu?
Det är bara en tanke och den hade ju kunnat vara uppmuntrande om det inte tedde sig som så att det inte anses okej att överleva på det sättet jag nu överlever. Att jag mår bra är det främsta målet har ju för flera år sedan visat sig vara en lögn. En lögn som sprids till många för den delen med. Så det gör mig frustrerad. Att jag kämpar som de ber om men att mitt sätt inte duger. För att jag är utanför smahällsramen.
Bara för mitt efternamn må vara Svensson så är jag ingen. Jag har slutat att fungera som världens kreatur och råkade bli en liten borbyting när de gäller överlevnad.

Att sitta hemma och vara möglig eller kreativ till en värld som hardly existerar är ju tydligen inte okej. Även om den får mig att fortsätta andas.
Jag är inte dum, jag förstår själv att jag inte kan tillbringa hela livet på den bana jag slagit in på och saktar skapar mig en liten nertrampad stig på. Men just nu finns det ju inte mycket annat jag kan göra. Eller ska jag sätta mig ner och invänta vinterkylans frost? Då får jag ju skiten på mig för det.

Ingenting ter sig speciellt logiskt längre. Även om jag kan se logiken överallt, mer eller mindre. Det är ju rätt frustrerande faktiskt. Att se det logiska i ologiska teenden och ologiska saker i det logiska teendet. Hmm.. min hjärna blir överhettad.
Jag försöker därmed att tänka ut mig en framtid inom det som nu håller mig vid liv. För det som nu gör att mina lungor regelbundet vidgas för att ge plats åt syre måste ju endå vara det som jag håller mest kärt här på jorden? Med tanke på att det andra äro borta. Men det är tydligern svårt att skapa sig ett acceptabelt liv inom den riktning min själv för min personlighet.
Nej, enkelthet är en myt och i de få fall den existerar, en sådan lyx att jag inte ens fantiserar om att få den. Men sen kräver man ju alltid mer än vad man har fått. Så är det ju alltid. Irriterande nog.

Ibland ser jag en ksymt av det liv som folk anser vara livet. Men jag gillar inte vad jag ser. I ärlghetens namn kan jag inte ens förstå hur man vill leva frivilligt med mycket av det. Det känns som att gå ner i ett träsk. varför vill man ha det och sträva efter det? Det är något jag ej kan förstå. Men hur mycket här i världen är det nu jag inte förstår? Antagligen rätt mycket, samtidigt som jag har växt mig vis på så många andra plan. Dessvärre är de planen där ytterst få är visa och de visar ingen förståelse för de insikter jag kommit till och vill bära fram.

Jag är inte felfri. precis som alla andra har jag mina skarvar där det fastnar damm och mina sidor som är mindre bra. Men det gör mig inte till en dålig människa. Alla har dem, mina sitter bara på ett ställe som inte är accepterat.
De säger ju att de vill hjälpa, jag tror dem också de bara förstår inte vad de har att göra med och vägrar lära. Ytterst få gånger på min vandring har jag mött de öppna. De flesta stänger sig likt musslorna när man rör vid dem. Som havsanemner försvinner de ner från omvärlden, ofrivilliga att se något annat än vad de e lärda. Man lärdom är inte alltid rätt. fast att inse det är ju också en lärdom, en som de inte vill ta del av.
Åter igen irritationen som kokar mmitt huvud till en bluffsig palsternacka.

Mene ndå är det en liten drivkraft inom mig som inte ger upp än. En liten drivkraft som envetet letar efter en väg som passar mig igenom livet. Jag har igentligen bildenk klar framför mig. Men den är som en liten hägring, otorligt svår att uppnå. Men återigen, varför skulle något te sig så enkelt som att räcka ut handne och ta vad man vill ha? Nej så har det aldrig funkat, inte när de kommer till de verkligt betydande sakerna.
Du kan sträcka ut din hand och ta glassen utan problem, men du kan inte behålla de pengar du betalar för den.

Så, nu har jag fått ur mig llite av dagens tankar. Så jag får väl tacka för mig.

Kahile

Si boe ú-dhanna

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Ni kan ju fundera på vad den djupa headlinen betyder (Y)
Sitter hos mor, ska väl te far senare i eftermiddag, ta bussen dit. Usch jag orkar inte -.- Har ett kapitel att översätta till engelska med, kommer aldrig hinna bli klar med det innan jag måste dra asså Oo Kommer ta timmar!
För övrigt har jag beställt klipptid! Har inte vart hos frissan sen jag var 15! Har ju skött mitt  hår själv. Men nu ska de få åka dit me saxen xD
Ska bara göra den frisr jag redan har kortare. Fast besluten i att inte ha långt hår på ett tag. Försöka få folk att inse att jag inte är nån ilten jävla mygga man kan hålla på å stöta på. Och ja, de låter bli mig om jag har kort hår :o Sjukt men sant! Plus att kort hår är så mycket enklare än långt och jag trivs i det xD

Så nu har jag stigit upp. Har lite mejl att sköta. Sen får vi se vad jag tar mig till. Lite DA kanske? Å översättning då förstås. *rysa* ><
Ska väl ner till stan me å träffa Kenny om det  inte börjar regna. Men det tror jag inte. Ska ställa mig på gatan å sjunga lite, kanske få ihop en slant eller två. Det funkar ju rätt bra har jag hört :o Så o inte annat har de ju något kul att titta på xD

Iaf. Nu ska jag hämta mitt morgonkaffe och ta tag i lite saker.
Så har hade ni en liten update.

Bohooya!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Först: Grattis på min papi gubbe som blir 59 idag :) Imon ska han få sin födelsedagspresent!

Nu är jag hos mor. Skippade JB, fy på mig men, ah.. jag e jag å det ser ut som om jag alltid kommer att vara det. Take it for what it is.
Hur som helst så har jag lite internet nu :D Det är ju rätt nice faktiskt. Å DA med super grafiken :2 mhmhmhmh <3
Pratar lite med Jausse på skype. Fast hennes skype fuckar ju ibland. Eller hennes internet rättare sagt. Funderar också på att anmäla henne för djurmisshandel. Hon döpte sin nya katt efter Miley Cyrus :c fast ah, neh Miley e rätt coll ibland. Tar ingen skit ;D
Nu.. har jag också sytt lite! Gjort en ny vinterhätta av min lilla pläd och forsatte lite på min robe. Men gav upp rätt fort, den är så jobig :c Men den ska bli klar tills i sommar iaf. xD Sa jag förra året med :P

Tagit ut löshåret med. Så jävla skönt. Så nu ser man ut som någon wannabe Indie/Bohem Tom-boy. Så det är ju awesome :D Hej Liam!

Anyways. Nu ska jag prata vidare med Jausse ^^
Och här bjuder jag på lite bilder från DA :D Bilderna är ju inte lika awesome som grafiken.. men men!

JB Kompetens

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
jahupp. Var på mötet för JB Kompetens igår. Och  idag är det dags för att dra till dem för ytterligare ett möte, som kanske kan leda lite längre!
Så vid 07:55 går bussen te Tingsryd. Jag har typ en snus kvar, inga cigg å nikotintuggummin som inte hjälper :c Usch fyfan >< Men men sånt är livet.

Nu är jag klar. Lite för tidigt, så finns inte så mkt att göra. Kanske stoppa i sig lite frukost å en till kopp te. Men det är väl allt. Aja, i tid iaf :D
Rätt pepp på dagen faktiskt. Se vad den har att bjuda. Har redan två rätt chill alternativ. En i ett ridhus i Ronneby och en som gravstens designer i Sölvesborg, det sistnämnda lät rätt grymt plus att jag får va krwativ. Men är spännd på att få se vad mer som bjuds på idag.

Aja, morgonens lilla upd. Nu ska jag prata med Jausse. chiao <3

Sitter på soc igen. Nu för möte ang JB. Ha...

Kategori: Allmänt

Sitter på soc igen. Nu för möte ang JB. Haha de tyckte säkert du va kul va, jausse? XD de heter faktiskt JB :P Fast vet inte om jag e så pepp.. Det blir en massa krångel om jag ska dit.. Å jag känner inte alls för den sortens krångel. Så nu sitter jag iaf å väntar på att de ska börja.. Senare blir de väl papi. Å eftersom jag glömt min laddare hos jausse så når ni mig ba på mobil tills den dör. Sen blire via hotmail eller mibba typ :P fb å liknande gillar inte min laptop så.. Ec funkar väl me. Iaf.. En liten upd för att jag hade tråkigt :P

God morgon bloggen!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Jahop! Ibland har man tur och ibland har man otur.
ör att börja med oturen så lade jag mig tidigt igår, somnade runt sju halv åtta eller nått. Men det relaterade till att jag vaknade kl 3 inatt å kunde inte somna om :c Sen när jag väl tänkte så kom jag på att jag ska hälsa på soc kl. 10 å då är det ju ingen mening att somna om :c
Men det funkar väl endå. Åså skulle jag cykla ner. tar runt tre kvart en timme. Å det blåser fan å börjar säkret regna med å mitt headset te mobilen e hos Jausse.

Men så vaknade precis mor å hon skulle köra ner mig iaf. Ibland e hon nästan FÖR snäll Oo Jag hade ju faktiskt cyklat :O
Men tackar inte nej te bil i de här vädret..
Å ba dför att, så kollade jag ut igenom fönstret å insåg att jag faktiskt ser lite sol Oo Dafaq?

Anyways. Så nu har jag fixat klart mig (nej jag kan åka te soc i pyamas för den delen. Tycker ba det e kul me hår å smink så ^^)
Å senare idag blir de väl att dra te far å bli lite plågad. Men iaf lite Dragn Age där så (A) Å får slapppna av lite.
Ska se om inte jag å Jausse kna ha mys helg i helgen me :D Vi får väl se ^^ Mys på de iaf.

Å alla nikotin saker är snart slut :c Får se om inte papi kanske kan köpa nått åt mig sålänge tills jag får pengar (A) hatar slutet av månaden asså D:

Anyways. Det var morgonens lilla upd!
Och för övrigt funderar jag på att göra mig en liten ehader när jag återvänder te mor å eventuellt försöka be Misha sätta in den :3 Eftersom hon e så duktig.

Å påtal om Misha. Om du ser detta... VI MÅSTE SES SNART! D: När du e lite kryare igen. Saknar bögen ju :c <3

Aja, nu ska jag försöka.. hitta på nått tills det är dags att dra.
Ses sen!

Liten Kahile myes myes :3
Kahile bjuder på morgonens ego bild :D

IN GAME NOW!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Goood jag tror inte jag överlever många dagar till utan Dragon Age asså :c
Men spelet ligger hos far, vilket betyder att jag måste åka dit.. fast det är deet väl värt. Dragon Age på hans flatscreen är ju så underbart :*
Önskar ba jag kunde asa med min speldator dit. Eller kan å kan, den är ju min. Men då har mor ingen data å det är väl lite sugigt :c

Anyways. Jag har kollat DAO saker på YT vet inte hur länge nu -.- Å googlat fan, så nu har jag abstinens upp över öronen D:
Aja, gubben vill ju ha hem mig, så kan väl kanske dra dit imon.. döda lite darkspawn. Flirta lite med Sten å Alistair 8D Äga satan å kanske ge mig på Redcliffe, igen.. sedan the circle/fade.. igen -.- Jag hatar att jag har haft spelet på olika datorer xD Å när jag får det på min speldator blir det om.. igen :c
MEN JAG BRYR MIG INTE! VILL SPELA!!!! *flås* ._. ehrm ja.. spela ja ;J

Åh.. springa runt å ba, slåss.. bli skillad. Skämma bort mig själv med massa gear å känna mig älskad utav alla i mitt lilla crew :* Everybody loves me! Iaf i DA.. åhåhåhå *.* mmhhh *kåt*
nejmen seriöst.. inte ens wow kan tillfredställa mig nu, å då e de illa D:
Aja.. nu fick jag skriva av mig (A) Awesome

Åh lite min humor där me ja 8D
höhö
dao

18-okt-2011

Kategori: Top List

TOP LIST

Dagens morgon låt..

Whoop n' morning!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Idag har jag sovit till kl. 06:30! Å det är ju rätt häftigt för att vara mig :o Ska se om jag kan försöka hålla det rätt likvärdigt. Men lär väl faila rätt hårt me de som vanligt xD Men försöka går ju alltid :P
Idag är det Tisdag, vilket betyder att jag ska te KV å träffa Jennie och irritera resterande crew där med min blotta närvaro ^^
Ska bli kul eftersm jag inte varit där på tre veckor nu :o Och har jag tur så är studion ledig så att jag kan spela in "Leave a scar" med Manson, ba för å se hur jag låter. Jennie insisterar xD
Å kul att få stå i en studio också så :)

För övrigt så är jag hyperglad över Mibba! Börjar ju gå riktigt bra där :D Så belönade mina läsare med ett till kapitel precis ;J Go me! Go Kahlan.. yeah I feel awesome right now. HAHA!
Jaja, annar sär det en chill dag. KV är ju inte förens runt halv åtta där så har ju lite tid att slå ihjäl tills dess :P
Kolla sagan om ringen kanske? Eftersom Schindlers list inte funkade :C
Sa dra ner season 4 med Dr. Quinn me tror jag så att jag kan glo klart på den serien :) Hade väl 5 eller 6 season tror jag..

Happ, men det var väl morgonenes meningslösa update :o
Å här har ni en ful bild :)
Chiao!

fu

WTF!? :D

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
omg.. kan inte redigt tro att det är sant faktiskt :o
Snackade precis med Rasmus och fick föreslaget att kanske flytta upp te han i KÖping, få lite hjälp med å skaffa jobb osv. Få chansen att dra ifrån Tingsryd å växjö!
Asså jag är fan helt över öronen nu asså! Visserligen ska jag inte ropa hej än. Vi ska först se om vi trivs att bo tsm. Men endå, att jag fick chansen!
Jag är så jävla glad!!

Så nu är det bara att vänta te NOvember så vi kan "test bo" lite å sen, om det går bra, så får jag den stora äran att berätta för päronen. De lär flippa xD
Men jag missar fan itne den här chansen asså!

För övrigt suger dagen :C Alex bil e trasig å Myran e sjuk så blir ensamt hela jeffla dan tills mor kommer hem -.-
Borde väl fortsätta att städa å lägga ut den där lampan på blocket, emn jag pallar fan itne asså xD

Aja, ska se om jag inte kan ta mig i kragen!
Chiao!

Rainbow motherfucker C:

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
hår

Fyfan! Fixat håret å de blev så jäääävla snyggt 8D Asså jag skryter fan ;J
Så bild på det här ovan :D smex smex eller? Tänk att man kan bli lite glad bland allt bajs av lite hår :3
DIVA! <3

Anyways. Städat i Zeddicus bur så nu blir det att städa i min bur me :c



Boredome is the new 2011

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Gah.. så jävla mkt boredom så att jag ba vill dö.. fyfan :C å inga cigg har jag heller. Inte haft det på vaddå, tre dagar? (U)
Lyckas få systers slut när hon är här, men ja, hennes slut är två bloss så Oo Känner hur jag ba "MAAT" för att dämpa abstinensen.. men fuck på mat D:
Plus att jag har tråkigt. *klaga*

Precis uppdaterat mibba så nu har jag inge där å göra. Palla inte riktigt göra trailers heller :c Min kreativitet är ovanligt låg idag känner jag. FU på de.
Pallar inte natthumor forumet på EC heller. Annars kna man ju alltid sitta å tråka lite där.
Neh.. sitter me Jausse på Skype ist ^^ Visserligen kollar hon film och allt är tyst som i graven, men wtf xD

Hmm, nu är det måndag. Lika tråkig dag som alla andra.. och imon är det tisdag å då måste jag te KV. Men har inga pengar te buss, så hur fan ska de gå te? Cykla känns lagom kul, även om det hade gjort fettet gott :3 Får överväga det.

Så detta var ännu ett kast blogginlägg. Precis som alla andra. Whoop påre!
Skulle behövt hälsa på far med. Men fan, måste te soc den 19 å sen efter det måste jag te Växjö bajset å passa Jausses kissar å lägenhet medans hon förbereder sitt lilla liv i sthlm :o
Lycka till med popstjärne statusen :D HAHA xD

Aja.. nu ska jag sluta skriva å fortsätta tråka. Kanske dra på en film, who knows.
Bye

insikt är mörker

Kategori: Blightminded

BLIGHTMINDED

Vad gör man, vad händer när man kommit till insikt med att allt är över, försent och  utom räckhåll?
Varje gång jag ser något som påverkar mig slås jag av faktumet att all strävan jag genomgått och all styrka jag tillfogat varit förjäves. Att allt ledde mig till en punkt så mycket värre än den jag kämpade mig bort ifrån.
Om jag endå bara vetat att mit krig ledde till en förlust av ett land bortom räddning. Att hjärtat i den där lilla flickan för längesedan brustit, trillat i bitar och dött. Förmultnats till den svarta jorden det en gång kom ifrån.

Det är bara kroppen kvar. Förändrad till den grad att jag inte ens känner igen henne. Mig själv.
Jag minns de där grå mså ögonen, fyllda av allt ljus, all glädje, nyfikenhet och lust på allt.
Det där lilla leendet som särade de där små rosa läpparna. Hur kinderna var rosiga av lek och bus.

Ögonen är fortfarande grå, som lik. Men de är matta och döda. Som om livet aldrig fått skina igenom dem.
Läpparma säras fortfarande i leenden. Men det är något av det flaskaste du sett. Aldrig äkta, aldrig menande.
Kinderna är bleka, glömde av solen som en gång alltid sken över henne.

När jag tänker tillbaka på henne så känns det så avlägset. Jag ser allt i slow motion, som i en vacker film med mäktig musik i bakgrunden. Vackra fioler, lätta tryck på pianots tangenter och basfiolens tunga underton.
Det är vacker, lyckligt. Det känns inte som ett minne, bara som en önskan.
Och jag hör hur fiolerna byts ut mot kalla stråkar. Hur pianots klara toner byts ut mot tunga domedags trummoroch hur basfiolen spelar allt mer aggresivt. Jag ser där all brast, där allt plötsligt blev döende och mörkt.

Jag hatar mina minnen. De muntrar inte upp mig. De får mig att inse att mitt krig är förlorat. Att jag lade ner styrka och tid för att kunna finna seger. Att jag höjt fana och svärd i onödan.
Jag kunde spara mig lidandet igenom att inse förlusten redan när jag greppade svärdets handtag. Men alla uppmanade mig att slåss, att förlusten bara var en hägring och segern äkta.
Jag vet att alla ville väl. Men jag skulle också vetat att jag var blåögd att tro på sagor. Att sagor är påhittade av en anledning. Påhittade för att de inte är verkligt. För att låta sinnena vila i en värld som inte är våran.

Jag har lärt mig av mina misstag. Suget av att försöka resa mig en gång till finns, knappt märkbart men det gror under ytan av en sargad själv som kommit tillbaka från kriget. Död för att brännas och få en hederlig begravning som en hjälte.
Men mina ögon är ej längre blå. De är grå och fyllde med visdom jag inte haft innan.
Mitt krig är slut och jag kommer aldrig mer resa min fana för att bevisa att jag ej gett upp.
Fast jag har itne gett upp, jag gav aldrig upp. Jag bara insåg, den hårda vägen: att kämpa för förlorat land är idioti.

Jag fortsätter vandra på vägen, bort från mitt krig men med vetskapen om mitt fiasko. Jag vet inte riktigt ännu vart jag ska vika av. Om jag ska vika av in bland träden, på en stig som inte finns eller om jag ska vika av på en ny väg, ej ännu markerad av min väg igenom livet.
Eller om jag bara ska stanna, lägga mig ner och se upp på himmlen, aldrig sluta se den, som den aldrig slutat se mig.

Mitt krig är över. Det var över sen första dagen jag mötte mänsklighetens rätta ansikte.
Mitt krig började när jag försökte överleva.

long time no see

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Jahopp, som vanligt så är jag världens sämsta bloggare. Men det är väl min grej vid det här laget!
Har varit hos lilla Jausse ett tag, men nu e jag hemmar och degar igen. Stackars Jausse har blivit sjuk me, maginfluensan typ :c
*sending hug*

Sitter å lyssnar på lite BC, de får duga för kvällen och chattar med randoms. Hela tre stycken så det är rätt socialt idag asså :o
Funderar på att köra lite BB the Mibba också, det är väl på tidne känner jag.

För övrigt har Jausse och jag fixat mitt hår. Tack som fan bby <3
Bild på detta..
hair

Det är väl den bästa bilden jag har på skiten atm.
Snart drar Jausse te shlm me för att förhoppningsvis bli signad. Så jävla pepp för henne :D
Å det innebär att jag ska ha hennes lägehet en vecka å passa tissarna :3 Mysigt

Ah, det var väl en snabb upd. Finns inte så mkt mer att säga atm.

TTYL!

04-okt-2011

Kategori: Top List

TOP LIST

Jag kan bara inte sluta lyssna på den! >8]

Skit cool rubrik!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Ah, min rubriks fantasi sket sig mer än vanligt idag. Skller på att jag precis vaknat (Y)
Herregud, jag vaknar runt 11 av mig självt. Mitt dygn har blivit dagsdygn, jesus Oo Men känner jag mig själv rätt ändras det väl snart tillbaka.

Fett skönt att vara hemma. Bara sitta vid datorn och bolma med lite random musik sådär. Gud som jag saknat det haha :P
Så ja. Har våldtagit wordpad en aning å spelat lite wow med the three wowerteres :P Stavningen där <3 Men jag orkar inte.
Så ja. Idag blire Hyllan och byn med Myran runt fyra tiden och sen KV 19:20. Hon joinar på detta med.
Ville väl inte riktigt beblanda mig med folk än, eftersom jag beblandat mig med dem över en vecka och jag i grund och botten är en ensamvarg. Men jag kunde endå inte motstå att träffa henne ;D

Så nu istter jag här med morgonkaffet och ska väl våldta wordpad lite till och sen kanske logga in på wow en sväng. De fick mig att skapa en ny char på ny server så får väl arbeta upp den en aning antar jag :P Får se.

So Long!

Bilden kunde ju knappt vart sämre. Men så ...

Kategori: Allmänt

mms_img66277 (MMS)

Bilden kunde ju knappt vart sämre. Men så är det! Nu är jag i vilket fall som helst i malmö. Kom hit igår. Så snart bär det av till stationen för en dryg väntan på le tåg till le växjö där vi ska ta le llinjebuss hem till le mor. (Y) Så ja. Jag längtar tills jag kan krypa upp i min säng med en cigg, kopp kaffe kompat med teh och bara plocka upp wordpad å börja skeiva. Mina fingrar saknar tangenterna! Iaf. Får duga som update te jag e hemma. So long!

Sååå! Hålla sig borta från bloggen gick ju...

Kategori: Allmänt

mms_img73681 (MMS)

Sååå! Hålla sig borta från bloggen gick ju bra (Y) Såå öhh, bjuder på värsta bimbo bruden xD men det e så de ska va gösta!! Hur som helst. Förbereder mig för middagen, sen ska vi ut. Jag ska försöka hitta en lämplig bar och far ska ge alla italianos "rör-inte-min-dotter-för-jag-har-värsta-shotgun-i-ryggsäcken-maddafakko-ba-så-du-vet" blicken. Medans jag blir full (Y) å papi har tagit sitt första steg te att bli badass. Han hörde hopsin å ba "yeah yeah motherfucker" för en gubbe på snart 60 var de ganska ballt x) men nu ska jag dra BAJS!