Blightmind

Kahile säger hejdå sverige! Alldeles strax...

Kategori: Allmänt

mms_img30095 (MMS)

Kahile säger hejdå sverige! Alldeles strax bär det av te ollebo i bbelive för att sedan styra hjulen te danmark. Vilket betyder mindre blogginlägg. Så nu sitter jag med matkoma efter frukosten å väntar på att papi ska bli klar för att leta reda på bussen. Kommer sakna er allihopa ska jag få påpeka! Kommer väll slänge iväg något sms till några utav er. Så ja, idag tyskland. Imon italy! Let the journey begin!

Alright! Dieten är åt helvete å träningen ...

Kategori: Allmänt

mms_img65127 (MMS)

Alright! Dieten är åt helvete å träningen blir lidandes! Smällde precis i mig världens tallrik me typ lax, fetaost och sallad (Y) blir fan å köra träningen sen oO Imon bär de av te tyskland, schweinfurt närmare bestämt. Och där med inte lika effektiva upd's pga. Kostnaden. Och här bjuder jag på en monstruöst vacker bild på papi som äter (Y) Sista upd. För idag skulle jag tro! Ses imon

Dåså. Då är man på tåget påväg te malmö. S...

Kategori: Allmänt

Dåså. Då är man på tåget påväg te malmö. Självklart får man mens och glömt tamponger. Jävligt underbart -.- Åså satte inflamationen i revbenen igång. Resan börjar ju skit bra! Men annars är de bra :P Sitter å lyssnar kottonmouth och längtar tills det är dags att käka. Asså får jag inte pizza så avlider jag rätt hårt. Så ja, morgonens upd. Kanske en ikväll me. Hare!

Be glad I ain't more violent

Kategori: Blightminded


BLIGHTMINDED
Jag.. skulle kunna bryta nacken av någon och slita ut inälvorna.. göra massa obcena saker med dem och bete mig som ett jävla psykbryt. Men jag gör det inte. Det är inte värt det. Inte speciellt msart heller.
Men jag blir så jävla förbannad. Jag ställer mig frågan varför i helvete jag ens står kvar. Det finns tusen svar på det, men också lika många saker som säger emot dem.
Jag blir i alla fall inte klok på det. Jag tappar snarare vettet totalt när jag föröker tänka på det. GEES!

Jag bara hatar hur du trycker ner för å få känna dig bättre själv. Hur du sedan kastar skit på de som sticker ifrån det där jävla abuse sättet och säger att de är sjuka i huvudet för att de drar. När det i själva verket är du som jagat bort dem.
Du kanske inte ser det. Men jag tror du gör det, tror du vet det lika jävla väl som jag. Du är bara för ensam, feg och stolt för att erkänna det.

Jag hatar hur du tycker att du är bättre än andra. Eller i alla fall visar utåt att du tycker det. Men jag tror gentligen du tycker att du är så jävla misslyckad och det är därför du måste visa dig bättre. Få folk att känna sig lousy bara för att du ska kunna resa dig.
Är det inte därför är du sjukare än jag trott. Och den tanken kan jag inte ens stå ut med. Så jag sitter och försvarar dig. varför vet jag inte.

Jag hatar hur du beter dig rent allmänt. Jag hatar hur du kan vara en sådan ängel en sekund och sedan bli ett sånt svin den andra.
Ibland är du schysst frö att du ska kunna sätta korkar i folk. Utnytja di n goda gärning senare. Som om du aldrig kan göra något fint utan att bli betald. Ibland bara pissar du på folk som om de vore skräp.
När folk sedan gö r det tillbaka eller säger ifrån är de sjuka. Det är så synd om dig och hela den jävla visan.

Jag säger bara detta: ÖPPNA ÖGONEN FÖR FAN!
Du förlorar på det här och det är endast ditt fel. Ingen annans. Hur jävla gärna du vill tro det och du vet fanimej att jag har rätt.
Du får bli hur jävla pissed du vill om du skulle räkna ut att detta är om dig. Även om jag tvekar på det, även om jag tvekar på atrtt du läser min blogg.

Varför säger ja inte detta till dig face to face?
Jo: För att du kastar så mycket skit på folk att de känner sig så jävla meningslösa. Nej, det är ingen bra sak.
Du tror du är så jävla häftig med all instabilitet. Det är inte häftigt. Och när du beter dig såhär är du fan bara töntig. Det mest patetiska jag sätt på länge.

Jag har vänner. Väldigt fina änner och jag skulle inte dö av att förlora dig. En så stor del av mitt liv är du inte.
Tro mig.

Jag kommer inte nämna vem det här är till någon som frågar. Skulle dock du fråga om det är du, kommer jag vara ärlig. För jag pallar inte.
Det är sjukt det du gör. Jag skulle kunna skriva tusen saker men det skulle ta sån tid och jag hittar fan inte ord fär det.
Jag blir bara så jävla pissed. I flera år har jag sett hur du bara skiter på folk och jag har bara stått bredvid.
Men nu är måttet rågat. Lite till  och det briset.

Det är ett jävla löfte.

And the bagz is packed yaO!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Då är väskan packad! Fukk ya!
Jag lyckades fan ta mig fylla skiten.. en enorm resväska full me skit. Men endå känns det som om jag har sådan enorm klädbrist. Eeh Oo
hur som helst, så är jag redo att dra. Ba småplock som ska i, typ mobilladdare, tandborste n' shtz like da!

Så sitter å lyssnar Kottonmouth å drygar på msn. Jag har verkligen SÅ lite att göra *mäter med fingrarna*Jag börjar snart klättra på väggarna.

Kanske kör en liten upd senare ikväll och säger hejdå tills jag e tbx. har inte lust å näta på mobben i Italien. Räkningen lär spanka mitt liv blodigt siåf. Å soc lär väl ge mig smisk med taggtråd I guess.
Men i alla fall. Snabb, jävligt meninglös upd.

Yao!

FUCK YOU!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
I ain't fake just cuz them extensions is!
I ain't a wannabe just cuz I ain't barbie!
I ain't stupid just cuz I don't know thatt shit!
I ain't a failure just cuz I don't got a job!

I'm just a bitch like you!
Nag someone elses ass!

Hairstyle, Italybaby and Lifesux

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Ja, rubriken säger väl igentligen det mesta. Men bara för att jag kan så ska jag göra en uppdatering!
everyone goes whoop whoop!

Kom hem från Jausse idag. Slaggade hos henne med Linda för lite company. Alltid lika mysigt. Tack för det bitchiz!
Så nu är jag hemma efter att ha fixat håret. Blev rätt nöjd faktiskt. Så nu behövs ba hårspray å lite så, såre äre chik som fan på de (Y)
Sitter på lyssnar Zoom into me om å om igen å pratar med Magnus & Alex. Alex verkar ha dött, men Magnus äre liv i. Som vanligt (Y)
Kaffe, piller å alkohol var ju en superbra kombinaton, som om han behövde de xD

Så, nog om mitt sociala liv. mer om Italien.
3 dagar kvar tills vi drar te Malmö, om 4 dagar är vi i German fukk yah å om fem dagar så sitter jag i baren i Italien och räcker finger åt Italienare. uhmhu ; >
Fasiken, nu svarade fan ta mig nörden :o *pickupthecel*

.....

Så.. vilket påminner mig om att Vampyren kommer aldrig -.- mitt fönster är öppet (pga. av ciggen men de räknas inte) men jag är fortfarande hel å minimalt blodig Oo Fu..
Yeah, anyways.. nu blir det bara flummigt och rörigt känner jag -.-' mer än vanligt dårå.
Så ska väl ge mig för ivkäll, göra lite gröt å glo en film å deppa i min ensamhet (Y)

Hare (Y)¨

Bild på håret (Y)

Italy Baby!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Ja, nu har jag väl mer eller mindre accat att jag ska te Italien nu på Fredag! Eller är väl i Italien på Söndagen, men börjar åka på Fredag så (Y)
Lite oroligt innan över hurjag klarar att va borta hemifrån, borta från trygghet osv. Är jag ju fortfarande men börjar bli mer pepp nu, lite resefeber ;)
Så papi är bra ibland, tar med mig på massa semestrar. *spoiledbrat*
Sitter å lyssnar lite på Joe Jonas. Blir rätt super pepp då faktiskt, vet inte vf, ba blir det xD

Så då ska jag väl hänga i baren å ragga lite Italinare då ^^ Inte för att jag kan ett skit om hur man raggar killar, men de går väl :P
Åså får man ju vara lite kulturell me å åka runt å titta lite. Inte ba skämmas över kroppshyddan på stranden å halsa drinkar.. å vara fyllevakt åt alkoholiserade papi :P
Önskar dock jag kunde dra med Jausse i en resväska eller att Myran kunde joina. Lite roligare dåå. Men vi får hoppas på fett folk på resan ist. Ju fler desto bättre!

Så nu blir det att skriva en liten packningslista så jag inte glömmer nått. Uppdatera musiken på mobilen å fixa håret. Packa ner allt å rota fram böcker å försöka få råd med ciggaretter xD
Oh, nu blev jag ännu mer pepp :P Ska ba trycka bort känslan av oro så blir nog kalas serru :P Åså får man ju passa på att köpa hem massa kopior av klädmärken för en billig peng me xD
Skönt att de inte e högsesäng iaf.

Men nu ska jag roa mig med skype.
HARE!

Whoop whoop! Ligger hos jausse och skriver...

Kategori: Allmänt

Whoop whoop! Ligger hos jausse och skriver röven av mig. Linda läser.. Så det är otroligt tyst och lugnt här nu. Till skillnad från igår.. Herregud dawg oO t'was fucking sick! Anyways.. Tystnad och. whatever the music we listen at is called leder ju te en otrolig tankeförmåga och förmåga att rota i känslor.. Förvånad? Klart inte.. I'm THE pessimist ffs! Jag förvånar er den dagen jag e posetiv haha. Aja.. Tänkte ba uppdatera lite sådär dåligt från mobilen såå. There yall go!

Pipan den kan

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Godmorgon bloggen! Eller har ju varit vaken ett tag, sen nio någon gång kanske. men endå, morrn morrn.
Idag är vi tydligen jävligt kreativa. Lagt upp ett kapitel på mibba och även börjat öva in Phantom of the opera. För nog fan ska jag ta mig vatten över huvudet och sjunha den på julkonserten någon gång i Nov/Dec typ.

Hur som helst så är jag jävligt överrasakad att jag klarar den så bra som jag gör.. förta gången jag sjunger den seriöst. har ju nynnat på dne några år, men aldrig försökt sjunga den. Min dröm om att stå på scen och sjunga & agera kanske inte är sådär jävla distance som jag tror.
Självklart har jag sjukt mycket fel i rösten och måste öva. Men som sagt, för att vara första gången!
Det är ju inte precis en Operett som i filmen. Det är ju på mitt egna lilla vis. Men det spelar ju ingen roll!
Haha jag är lite smått stolt över mig själv nu. Så pipan den kan den.
Ska nog sjunga upp den för mor sen och se vad hon säger. Kvinnan ger i alla fall konstruktiv kritik.. sitter inte å smörar eller trakkar, så är ju awesome!
Funderar även på att filma in det och lägga upp det här. Men som sagt, mycket fel i rösten, men endå!
Vi får se.. kankse kanske inte.

Så, nu ska jag nog ta å göra min dagliga träning, sen sjunga lite mer och ja.. duscha!
Tills vidare..

Blir smått galen

Kategori: Blightminded


BLIGHTMINDED

Var på sången idag.. Efter att jag åkt från jausse så rog jag hem, duscha, käka och sen sången. Studion snart tydligen. Jag klarar inte av att sluta sjunga, de bara går inte.
Men tanken som slog mig fick min hjärna att förvridas i ett sådant panikartat grepp att jag trodde jag skulle smälla av på stutts.
Tanken har slagit mig innan, men det var först nu som den verkligen ettsade sig fast och tvingade mig att se innebörden i den. Jag blev så jävla rädd.

Jag vaknar varje morgon. Äter antingen alldeles för lite eller alldeles för mycket. Jag tränar. Det och skriver, glor film och spelar wow. Det är det enda jag har på rutin.
Ibland går jag på möten, som tydligen ska hjälpa mitt psyke. Fuckatrd NO!
Ibland går jag på möten, som ska förstöra mitt psyke. Fucktard YES!
De två är väl de mest "off rutin" saker som händer.. hur som helst så anser folket att detta är "livet".
Vissa har ju dock arbete och familj i detta. Vänner de umgås med stup i kvarten, hobbys såsom fotboll eller som i mitt fall, sång.
Vissa har studier och vissa storslagna saker de ska göra för världen. Men de vaknar fortfarande varje morgon, tar tg i små problem och fröjdas över små framgångar. De äter på sina tider, skiter på sin toa och glor på sin tv innan de somnar. Kanske efter sex me frugan om de har tur, vad fan vet jag.
men detta är livet.. det är den skiten som är livet. Livet går ut på att skapa sig en rutin. Sen en så klassig som möjligt. Men du ska ha en rutin.
Livet handlar inte om att göra det du älskar elelr sätta nya barnt illv ärlden elelr sätta ett spår i den. Nej.. den handlar om jävla fucking rutiner.

Jag fick rpecis ännu en anledning till att inte vilja vara kvar här längre.
Dels: jag mår så sjukt dåligt att jag kommer dö av bara ångest om jag inte hinner sätta stopp för det själv.
Dels: .. livet är ingeting mer än ett schema..

vad fan är det dåf ör kul? Nej jag ser det inte. Jag ser bara problemet.
Bevisligen akn vissa vara lyckliga och nöjda med detta. Men det är fan inte nog. Det var bara ännu en anlednign till att börja hata.
Kalla mig cynisk, pessimistisk å skit. Kalla mig dyslektiker där men, nej jag ser inte ljuset nånstans nej!
Jag blev bara så rädd. I evigheter har jag gått omkring och trott att livet kan vara awesome och udnerbart om man bara hittar rätt väg.
Visst, hoppet om å hitta den vägen gav jag upp för ett bra tag sen. Men nu finns endå inte den sista gnuttan hopp kvar.. elelr jag menar.
Jag vet inte vad jag mernar..
jag får bara ett sånt sjukt damp. min hjärna blir snevriden och jag galen.

Även OM jag skulle lyckas t mig ur min skit.. väntar ju bara nya, fats på schema.
WTF!

Ligger hos jausse efter att ha grattat hen...

Kategori: Allmänt

Ligger hos jausse efter att ha grattat henne. Är ganska impad att jag faktiskt kom iväg. Men nu vill jag bara hem. Det är så mycket tryggare där. All ångest, ilska sorg och alla fel är okej bakom stängda dörrar. Men nu ligger jag här och lyssnar på vinden som dånar i de öppna fönstret och vill inget annat än att försvinna. Vart bryr jag mig inte om. Jag kan inte ta det här längre. All jjävla smärta varje jävla dag. Från att jag öppnar ögonen till att jag sluter dem. Men aja.. Nu är det som det är och jag får bita ihop tills jag räknat yt nästa steg. Nu ska vi tydligen glo les miserable. Lagom sugen, men gillar ju musikaler så. Varsegod för ännu ett deppat nattinlägg..

Lite stolt faktiskt..

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Ja.. jag har väg & mätningsdag på onsdag igen. Eftersom jag började hårt i Onsdags.
Men kunde inte låta bli att mäta å väga idag, ba för att jag är besatt x) Jag har fan hållt måttenoch gått ner nästan ett halv kilo på mindre än en vecka. Tummen upp för min träning.
Och endå har jag missat träningen i förrgår pga. migränen och en annan dag, av anledning jag inte minns.
Midjan har gått ner nån centimeter me 8) Så gå ner vikt hälsosamt är ju fan awesome xD Borde kanske testat det tidigare :P

Hur som helst. Dagens tränigspass är nu över. La till 200 bentramp också. 100 på vardera ben. Skönt som fan när de bränner!
Så nu ska jag väl snart duscha antar jag. Sen lite mer wow kanske. Senare i eftermiddag ska jag ner te Jausse. För idag blir hon fan ta mig 20 (Y) Så ska väl ner å gratta. Migränen hindrade detta i lördags :c
Men hon är inte hemma förens halv fem så är ju rätt chill me tid här xD
Aja, allmänt lugn dag annrs, än iaf. Ingen större ångest, mer än standard mängden dårå. Å jag antar att jag kan ta mig igenom en dag med de ^^

Aja, nu ska jag duscha som sagt. Å sen får vi väl se.
Hare!

Livet bara rasar. Jag vet inte längre vart...

Kategori: Allmänt

Livet bara rasar. Jag vet inte längre vart jag ska ta vägen. När hoppet om dig försvann och du grävde ner det i graven, försvann hoppet om allt annat. Jag vill inte vara beroende av dig. Men du var de enda ljus jag hade kvar. Och det lilla som vi hade har jag väl förstört med de klantiga orden. Funderar på att åka in igen. För svag för att avsluta allt. Men också för svag för att klara av all smärta som vaken tid ger mig. Där inne kan de iaf söva ner mig med droger, binda fast mig och ge mig vård. Som inte funkar, men endå. Det sista jag vill är att tynga dig. Men hur kan jag nånsin göra nått annat? Så ett snabbt försök till. En sista kraftansträgning. Dör det så kör jag.

08-sep-2011

Kategori: Top List

TOP LIST

Så grymt jävla bra så jag vet itne vart jag ska ta vägen

Å så gör vi ett nytt försök

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
En ny dag. Sån sjuk ångest jag fick när jag låg i sängen och insett att jag vaknat. Insett att jag måste ta itu med en ny dag.. iiisch!
Så idag SKA jag städa. För imon kommer Per. En liten rolig stund iaf. Saknat han fan! Lite pepp på de fkatiskt.
Sen på lördag blire växjö för att fira Jausse som fyller 20. Eller hon fyller ju på måndag, meen vi firar på lördag. Bowling (rysa) å resturang tror jag det var som planerades! Dock har jag inte råd att följa ed på resturangen. Men bowlingen iaf.. åså ska hon ju få isn present med ^^

Så nu ska jag faktiskt ta tag i skiten i mitt rum och städa!
Vet inte riktigt vart jag ska göra av alla spel etersom jag inte har vägghyllan än, men det får gå. De får väl låna lite space i bokhyllan (Y)
Å ja.. efter det ska jag väl träna .. å sen kanske jag är trött nog för att gå å lägga mig för dagen. Hoppas går ju alltid. Om inte annat blire väl kanske lite wow. Flyter på rätt bra där nu tycker jag.. Jag är en GRYM hunter >8D

Men ja, morgonens upd. Får se om det kanske blir nått mer kul under dagen. Antagligen inte.
Hare!

Went to the tiny little village

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Eller jah. Bio blev det inte.. klart. Men å andra sidan så träffade jag Myran i den lilla byn efter hon slutat plugget och tog en fika. Det var trevligt, tack tack ^^
Och det är nu jag inser hur jävla knasigt svårt jag har det för att äta OO Det går inte få ner de.
Jag är hungrig.. ibland går jag å gör nått att äta, men jag klarar inte äta det. Och gör jag det lämnar jag hälften och det tar sjuhundra år för mig att äta OO Fu.
Hur som helst.. det luktar kattkiss i mitt rum nu OO wha's tha?

Ah jag vet inte. Städa blev det ju inget av heller. Somnade trotts allt när jag kom hem. Behövde nog en cykeltur te byn å sen litee mini frukost på det för att bli trött. Så ja, vaknade mer eller mindre precis.
Sitter å lyssnar på nj & admin. Blir väl lite wow och mibba nu kan jag tänka mig.

Bjuder på lam bild. Chiao
Fu

07-sep-2011

Kategori: Top List

TOP LIST

Onsdag:

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Onsdag
:
Beatrix: Ring å säg att jag är sjuk
Hemma: Städa
Träning: Senare
Mat: ??
Cigg: Måste köpa
Musik: Twztid
Tankar: Get the fuck out fo there man!
Dagens måste: Bio!

Så okej, jag har precis plockat in alla kläder i garderoben efter att ha sorterat ut tvätt. Längre har jag inte kommit med städningen på typ vaddå?? två timmar??
Ska ringa Bea å säga att jag e sjuk. Vad ska jag med en arbetsteraput te när jag inte kan arbeta? Får leta utbildning först.
Twiztid håller mig sällskap i högtalarna och jag ser att jag måste köpa cigg.. att sluta gick inte med all stress och ovilja te allt som har med livet att göra.
Har inte sovit heller.. kommer nog inte hända förens inatt. Sömnen är inte bara vänd, den e totalt fucked up nu å ibland helt obefintlig.
Kan inte sluta tänka heller.. allt som snurrar är du du DU! Å fan jag skulle kunna skjuta dig för det. Fyfan. Älskar hur du förvirrar mig rätt stenhårt.
Måste träna med, men får väl ske senare. Om jag kommer iväg på Bio som jag hoppas så kör jag hårt på det innan jag drar. Tar väl inte så lång tif *tittar på listan med*

Så ja, ska väl fortsätta städa.. innan jag sätter på wow igen. Jag måste seriöst för bort all skit, det är sjukt!
För övrigt är jag fett jävla hypad men enormt jävla frustrerad och irriterad. För vad?  Väldigt mycket.
Så ska se om jag får tag på Jausse å Linda. Säkert de enda som kan och ens vill dra på bio med mig. Alla andra har bara ursäkter. Giltiga eller inte don't care. Ursäkter i alla fall.
Hmm, vill ha en öl med. men det fins ingen, surt.

Men okej. En liten upd.
ha de bra!

I don't want to die inside just to breathe in..

Kategori: Blightminded

BLIGHTMINDED

Sen när har jag någonsin varit så maktlös? Så utan kontroll över någonting?
Det var längesen.. men jag är där igen. Sitter å ser hur allt rinner mig ur händerna som den vita sanden på stranden. Och som sand så är allt ett timglas. hela tiden visar det att tiden rinner ut och att jag inte har evigheter..
Allting är så snevridet och jag vet inte hur jag ska kunna vända något rätt. Om det ens är möjligt, värt å försöka eller om jag ens vill det.
Vad händer om jag får rätsida på saker igen? Va händer om allt bara rasar igen, jag klarar inte att se livet rasa ännu en gång. Det skulle vara min undergång.. och jag vill inte det. Samtidigt som allt jag önskar är ett slut på allting.
Och jag vet inte hur länge till jag orkar vara kräsen emd lösningen på hur jag får ett slut på det..

Jag sitter inte och säger att jag vill dö. Jag sitter inte och säger adjö. Men jag kan heller inte neka sanningen. Hur länge orkar en människa?
Jag kan inte få någonting att gå framåt. Jag lyckas inte med något längre och jag orkar aldrig slutföra det. Inser hur meningslöst det är eller så har jag tagit mig vatten över huvudet.
Saker som att duscha varje dag är svårt. Saker som att hålla koll på maten är omöjligt. Saker som smn är bortglömt. Jag kan knappt sova längre.
Jag försöker förbrilt hitta något litet ljus. Men det finns inget och OM jg väl hittar det så glider det mig ur händerna.. det GLED mig ur händerna.
Glimten av ljus som jag såg visade sig bara vara ännu en omöjlig uppnåelse. Jag kommer aldrig nå det.

jag vet inte längre.. jag är så förvirrad att skulle du be mig förklara skulle jag antagligen bara stirra på dig, se ut som ett frågetecken. Jag vet inte vad som händer, mer än att allt rasar. Hur vart och när kan jag inte svara på. Än mindre varför. Men jag tror inte saker har en mening, de bara är. Eller så har det en mening och jag har misslyckats så hårt att jag straffas på alla sätt whatever it is som straffar mig, kan komma på. Jag vet inte.

jag vet inte jag vet inte jag vet inte jag vet inte jag vet inte jag vet nte jsa fsl jag evyt inte jag evt inte haf verryjy.............

Septum

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Jahopp. Då har jag äntligen fått min efterlängtade Spetum gjord!
Inte alls så farligt och det blev mycket bättre än jag trodde. Billigt med.. plus sidan med att kunna pierca är ju att det är jävligt billigt för en själv!

För övrigt ber jag om ursäkt för att jag bloggar dåligare än en flodhäst. men det är ju som det brukar.
Så på tal om Spetum bjuder jag stemhårt på den fulaste bilden EVER på mig ^^
Ny data och inga bilder så.. cam is a new computer owners best friend typ..

Septum