Blightmind

Hallelåja

Kategori: Allmänt

Jag är världens segaste på att uppdatera: jag vet!
Ehm, men finns inte så mkt att säga, som vanligt. Var på marknaden igår med mor, rätt trevligt. Blev dock inte att få hem något förutom lite godis.
Usch, måste sluta äta godis! Men mina enorma cravings på choklad är av gluttony style! >.< Men vad fan gör man när folk börjat köpa hem godis ÅT mig UTAN att jag ens bett om de! Jag har inte självbehärskning nog att hålla mig borta från det när de väl ligger hemma å ba väntar D:

För övrigt ska jag ner te stan imon å möta upp Rasmus då vi ska kolla på en barnvagn. Den förra blev de krabb med så blir att kika på en annan. 250:- för en hel å fin kombi Oo Jag ba sitter å undrar vad haken e för något. Vi får la se.
Annars händer typ, nada? Fått tiden till Aurora, 20 September, men annars är det lika dött som vanligt (y'
Får räcka som dryg update tycker jag.

TTYL

Ännu en dag

Kategori: Allmänt

 Ja, regnat har det gjort så dagen har ju varit väldigt lik de flesta andra tack vare det, även om solen nu kikar fram.
Precis diskat å känner mig sådär äcklig om händerna å ska snart ut å hämta mitt te. Det är väl ungefär vad som hänt å kommer hända idag.
Däremot var jag i stan igår med mor. Blev att dra hem ett par nya BHar eftersom man vart tvungen å hoppa upp te C kupor nu, ett par smycken och ett nytt modem (y' Åså fick jag ju en ny bad topp av mor då de andra inte riiktigt passar längre. Däremot orkar jag inte langa bilder.
Och ja, Tubbie var ju här Tor-Fre och vi glodde lite skräckisar. Eller komedier eller nått, folk gillar ju att omedvetet blanda de två genres tillsammans (y'

Men annars har det vart lugnt och kommer väl också vara lugnt.
Ner å handla lite frukt sen återgå till den något uttjatade vardagen.
Men får vara så sålänge.
TTYL

Belly Update #8

Kategori: Graviditeten

 
Jahopp, redan i vecka 25 då (: Eller ja, 25+1 närmare bestämt, om vi ska vara mer exakta.
Börjar bli allt klumpigare å klumpigare nu tycker jag. Och hungern har börjat bli lite mer påtaglig igen. Synd bara att detta innebär en stor kamp att hålla sig borta från sötsakerna xD Men vi jobbar på det !
Så lite över 3 månader kvar då.. kan inte vänta tills allting är över. Dels är jag så sjukt nyfiken på å träffa Dany å för det andra så vill jag bara släppa all stress över bakterier, mat osv osv osv.
Fast visst, när hon väl är ute så blir det ju att oroa sig för PSBD ._. Inte en lugnt stund här, nono.

Men för övrigt mår vi bra. Järnbristen gör mig fortfarande sjukt trött och eftersom magen e som den e så kan jag bara ta dem var tredje dag.
Dany sparkar på, mer påatgligt nu och hon har även lärt sig att störa insomningen för mig med att sträcka ut sig och karate kicka på ömma ställen ^^' Och urinblåsan är rätt populär vissa dagar med, till min stora fasa.
Jag kommer kissa på mig X antal gånger när hon blir lite större om hon fortsätter i denna takten (y'
BM igen den 14. Prata amning, ser fram emot detta (: Något nytt på agendan mer än massa blodprov å ångestframkallande stunder på vågen x'D

Men ja, var väl allt för denna gången (:
 

Sociala veckan & Muffins!

Kategori: Allmänt

Ja det är nog fan ta mig sociala veckan. I alla fall om vi räknar en vecka tillbaka ifrån idag eller så.
Ensamvarg som jag e så måste jag erkänna det mäkta mäktigt att jag lyckats umgås med Jausse, Rasmus, Lojs och om några timmar även Tubbie! Haha, snart fyllt kvoten för socialt behov för ett halvår framöver ^^
Men det har varit förvånansvärt trevligt faktiskt (: Skulle ju blivit lite bad å skit i helgen med, me Jausse, Maxi å några te kanske, men blev tydligen inställt så "/

Och ja! Köpte ju floursocker som jag glömt så nu jäklar e mina muffins klara!
Amerikanska blåbärsmuffins med färskost topping är helt okej, men de hamnar dock inte på favorit listan.
Nästa gång blire allt att göra mina kladdmuffins med choklad topping C; Det är omnomn de! Kanske skulle Lojs göra mig sällskap till bakdagen med ^^

Så ja, bjuder på otroligt loffig bild där jag kör en extremt löjlig pose med en muffins (y'
Inte varje dag, indeed inte varje dag..

Hur en bärfis dödar dig

Kategori: Allmänt

Tja, med lite uttråkad tid att slå ihjäl så blev det lite nattliga studier med Ida.
Och vi kom fram till att rätt mängd Bärfis skulle kunna vara dödlig! (:

Om Bärfisen.
"Den stickande odören kommer av att vätskan innehåller små spår av cyanider."
Om Cyanider.
"Cyanider är mycket giftiga, då de reagerar med magens saltsyra till vätecyanid."
Om Vätecyanid.
"Dödar inom 3 minuter"
 Så eh, tugga tillräckligt mkt bärfis å du dör! C:
 
Jag gjorde en liten bild för att demonstrera!

Och nej, vi är totalt oseriösa. Tror själv inte på att en bärfis skulle kunna döda dig.
Då får du nog stoppa i dig väldigt många, väldigt snabbt.

Super Duper Segt

Kategori: Allmänt

En överdrivet seg dag, javisst. Mestadels för att ingenting egentligen blev som jag tänkt mig och för att den här förbannade järnbristen gör att jag bara sover, sover å sover och jag kommer aldrig te skott att göra något annat än å vara sisådär halvt kreativ här och läsa sönder boken.
För det andra så borde det vara dags att designa mig en bloggdesign. Problemet är ju bara att jag inte kan ett skit om kodningen på blogg och inte fan känner jag någon som kan eller är villig till att hjälpa heller. Vilket e rätt surt.
För vad är det för mening med att göra grafik när man inte kan använda den? Bara en fråga..

Så ja, ännu en sådan där meningslös, as tråkigt uppdatering. varit varmt som fan idag så vart helt död, annars hade jag planerat lite foto. Men som sagt, för varmt. Bara tanken på den behövliga duschen får mig att tuppa av på grund av värmelsag.
Så, vi får vänta tills inatt och kanske fördriva tiden med de där muffinsen. Men då involverar det massa disk, å jag e helt yr i mössan av trötthet.

Aja, slut på klagosången för idag dårå. Don't worry, there will be more (y'
TTYL

"Everyone will come to my funeral to make sure that I stay dead"

Kategori: Allmänt

Alldeles för längesedan Manson spelades igenom mina högtalare.. Men jag lyckades allt ta mig i kragen å klicka fram dem på Spotify så (y' Yes..

Hur som haver, seg med updates som vanligt. Men heller inge nytt å kul på tråden att egentligen dela med mig av. Målat lite i PS, rollsepelat och läst bort mina Svenska kunskaper. Numera sitter jag i Translate "English - Svenska" (y'
Så, det är vad jag gjort helt enkelt.
Däremot så har jag precis klämt i mig 100g choklad och är otroligt medveten om att jag köpte hem saker så jag kunde baka Amerikanska blåbärsmuffins med färskosttopping (y' Så eventuellt kanske jag ställer mig å bakar mitt i natten sen, who knows!

Jaa, som sagt inge nytt på tråden annars. Lika händelselöst som vanligt med andra ord.
Får räcka så sålänge. TTYL!

Cherry Red

Kategori: Allmänt

Nå, färgat håret igen. Hittade faktiskt en hårfärg (29:- OMG D:) som utlovade just Cherry Red och banne mig att de blev de också! C: Något mörk kanske, men å andra sidan så är ju röda färger kända för att tappa djupet rätt fort så vore va rätt chill.

Ehum, för övrigt inte mycket nytt.
Lojsan var över igår & glodde Inception med mig. Sjuk bra film & sjukt mysig kväll.
Men det är väl också det ända som hänt antar jag. Sitter å drygar som vanligt annars.

Får va så sålänge. Tråkig som man e..
TTYL

Och ja eh, dålig cam bild men färgen e sig rätt lik ändå, om du kollar topparna iaf D:

Belly Update #7

Kategori: Graviditeten

 
Nå, vecka 24 nu då!
Egentligen har väl ingenting förändrats sedan sist och därför får väl inlägget mest bestå av en bild. Tagen förra veckan visserligen, men knappast så magen växt metervis i omfång sedan dess (Y'
Inte tid hos BM förens Augusti, 14de om jag inte minns helt fel, så det är bara att hänga på livets lilla gång tills dess.
Tja, vi sparkar och jäklas som vanligt. Mina höfter börjar krabba igen och ryggen gör sig något påmind.

Och ja, lika vacker som vanligt C; hö-hö
 
 
 

För att jag är så jävla ful i Jhonny Cash tröja..

Kategori: Allmänt

.. och för att jag ser ut som en Brittisk tonårs bög med frissigt hår å långa naglar (y'
För övrigt har jag alldeles för mycket glass i magen, chips som väntar och en kompis vid namn Jausse någonstans, diskuterandes med mor. Vi befinner oss just nu i en grov tristess & letar förbrilt efter en lösning.. (det går inte bra)
Drog ner film, det har inte hon lust med. Personligen så har jag inte lust med något, kanske för att jag inte kommer på något.
Tristess är en sjukdom, simply.

Ja, det är väl så kvällen ser ut för tillfället. För mycket kalorier och för lite att göra. Jausse har nu dessutom tagit oskulden på min mage. Eller det lät fel. Hon är iaf den första som fått känna Daenerys sparka (:
Tog modet till mig och lät någon känna på den där kulan (y' Awesome.

Men iaf, får vara så för ikväll.
Asful bild för å bevisa rubriken och påståendet om en Brittisk tonårsbög.
Fyfan, jag kan verkligen konsten att va ful ibland ^^'
 

Let's Roll Mr. Martin!

Kategori: Allmänt

Ja, redan igår faktiskt tog den här snubben..
 
 
 
... med mig på den första lilla resan med "A Song Of Ice And Fire" serien.. & jag är helt såld.
Lätt orolig efter att ha upptäckt något register på namn å familjer (brukar betyda att man med svårighet kommer ihåg vem som är vad) så fann jag en lättnad att han gjort det jävligt enkelt att följa alla, som om någon satte ner en klar bild framför dig så fort han beskrev en ny person.
Och när man slog upp kartan över Westeros (Ja, de skickade generöst nog med en sådan) så var det samma visa där. Hur i helvete ska man komma ihåg en sådan komplex värld? Men även där hade han infogat ännu en klar bild. Blir bara att komma underfund med om du nu låg i norr, söder eller väst osv.osv.
Hur som haver så är jag överlycklig och att jag slutat läsa är ett rent mirakel. Men råkade ju ha ett liv utanför böcker också.. Darn!
Iaf. tänkte uppdatera, med en sån där uppdatering ingen av mina små läsare antagligen bryr sig om :P Ser ba fram emot nästa mag bilder, eller hur? :P

Nattliga aktiviteter

Kategori: Allmänt

Eller morgonpigga, beror väl på hur vi vänder på det hela.
Hur som helst så sitter jag å kommit underfund med att "shit jag är ju för fan i vecka 23!!" (jag borde komma ut mer, få koll på tiden) & sedan försöker vi hitta en lovande Bergman film kompat med att skratta mig halvt fördärvad i min överkassa natthumors grepp åt GoT saker. No lifer som man då är.

Imorgon, eller ja - SENARE - idag så bordejag kanske plocka iordning lite, i alla fall på databordet. Att skärmen ens får plats är ett mysterium i sig. Och jag är mäkta imponerad över att det inte är Söndag. Var så sjukt övertygad om att det var Söndag igår att jag filar på en konspirationsteori involverande min almenacka.
Men ja, mitt liv e lika förbannat drygt som vanlig så finns egentligen inget vettigt att fylla ut med. Ska väl försöka ordna filmkväll med Lojsan, det är väl det enda med något vett i i så fall. Får se när detta event blir av!

Får väl duga som tradigt inlägg, eller vad säger ni?
Klart det räcker, ni tröttnade efter första meningen ^^'


Everyone loves Tyrion ! ;D

Who said years will heal?

Kategori: Allmänt

 

Bio med Mor

Kategori: Allmänt

Då tristessen sakta förtär oss båda och eftersom jag personligen känner för att spendera lite kvalle tid med kvinnan som födde mig, klädde mig å mirakulöst nog älskar mig så slänger jag ut några surt förvärvda slantar på bio!
Såg lite mörkt ut, med tanke på att Sverige aldrig någonsin tar in lovande filmer längre. Men så hittade vi Prometheus.
Gamla fans till Alien filmerna som vi är så kunde vi ju inte låta bli att boka biljetter till denna nya kopia med nya korkade människor och lite ny designade Aliens, annars e allt sig likt. Bara de inte försökt återskapa en Ripley så, för det är en fet omöjlighet.
Så, då är väl kvällen räddad i en mysig biosalong där det är meningen att jag ska sitta med gravid blåsa och ett sparkande barn i 2 timmar. Lovar att hon kommer sikta in sig på urinblåsan bara för att ^^
 

130712

Kategori: Top List

 
Kombinerar dena grymma Awolnation låten med världens fetaste Tribute video (y'
 

I All Tristess Finns Kreativitet

Kategori: PS Art

Okej, rubriken var väl dagens fetaste lögn, men det lät så vackert (y'
Kluddat lite i PS.. igen. Ingen e förvånad, bra!

Åter igen så använder jag vanlig mus och INTE tablet.
Konstruktiv kritik välkommet ^^

Så sjukt otillfreds

Kategori: Allmänt

Deta är bara en sån där dag då inte riktigt någonting vill passa in i livet. Då ingenting är bra eller som det ska va och allt man faktiskt vill göra är utom räckhåll.
Börjar bli total nojig över min lägenhet nu. För om inte den kommer i min ägo snart har jag inte mycket tid på mig att göra den irodning och få mig själv någerlunda hemmastadd innan den lille kommer. Och jag vet inte alls hur det skulle bli att ta hand om ett barn i ett boende man inte alls känner sig trygg i och där hälften inte ens e färdigt än.

Och för det andra så är jag bara så sjukt rastlös, uttråkad och förbannad på min stol!
Den är för liten å gnällig, gungar och knarrar >< Och nej, jag har inte råd me nåe jävla ny stol! För måste betala av en barnvagn, försöka skrapa ihop till mat och lägga undan sparpengar. En stol bra för höft å rygg är en lyx jag egentligen inte ens har råd att uttala mig om just nu.
Och inte fasiken finns det något att göra utöver städa städa, duscha å diska heller. Och jag tänker fan i mig inte tillbringa hela jävla dagen åt det där. nej!
Behöver ett nytt headset också.. men ännu en lyx vara jag inte kan unna mig själv atm.
Åh, denna eviga klagan. Tar den aldrig slut?
Nå, det var på tiden att jag också fick sura lite (y'
Ska väl försöka ta tag i den krassa verkligheten lite..
TTYL

Belly Update #6

Kategori: Graviditeten

 
Nå, eftersom några av er tjatat om att jag ska ta en uppdaterande bild (ja, jag har varit totalt lat med detta) så kör vi en liten Belly Update för å stilla eran nyfikenhet ^^
Och nej, min systemkamera vill inte alls leka med mig så bilden är allmänt kass, men det får ni leva med.
V. 22+5 nu när jag uppdaterar och magen börjar bli både stor, klumpig och allmänt super mycket ivägen :) Det känns att man är gravid!
Och för det andra så är Daenerys en livlig krabat. Ibland e det så man undrar om hon kommer sparka sig ur magen när hon blir lite större. Medans vissa dagar är så pass lugna att man börjar bli lite smått nojig sådär. Dena fina upp och ner gången med å va på tjocken ^^'

Och ja, jag nämner barnet vid namn, då UL bilderna var så tydliga och, jag har bara en sån där knasig känsla om att de e rätt.
Och skulle det inte va de: men nehe, då har jag en alldeles underbar son :D Så kommentera inte detta tack, helt å hållet mitt val. Känns bara så hemskt å kalla den för "ungen" :c

Hur som haver så fortskrider väl allt som det ska. Har en tid senare idag hos BM då vi ska göra ännu en liten rutinkoll. Lyssna hjärtljud, försöka komma på något ist. för järntabletter då jag bler total förstoppat och annat sånt där trevligt som dessa möten innebär :) Får se om de hänt någe från Aurora å föräldragruppen med!

Men det var väl i stort sätt allt som finns att skriva och som kan vara av intresse ^^

Och ja, här ser vi då avslöjande delar om hur jag har fått sådär masa mysigt, dallrigt, mjukt fett överallt x'3 Snart är jag lika kramgo som en nalle :D

Börjes Tingsryd Commercial

Kategori: Allmänt

Reslutaten när mor & jag har roilgt.

Börjes Tingsryd - Här kan du handla i din egna takt!
 
 

Mysig pyssel kväll framför datorn

Kategori: Allmänt

Åh, det riktigt kryper i kroppen av den där härliga mys känslan när jag tänker på att spendera timmar framför den nu ljumana plåtburken som jag håller så varmt om hjärtat :3 Känner i hela kroppen hur detta kommer bli en alldeles toppen kväll!
Kränk Munkte rykande till vänster i en kopp. En välanvänd datamus kopplad till Photoshop och dess möjligheter till höger. En skål glass bakom tangentbordet. Härlig musik i högtalarna och timmar av rollspel framför mig!
Detta är en riktigt mysig pyssel kväll helt i min smak. Både för hjärna å fingrar då det väntar många penseldrag i PS och tusentals ord i word!
Kan inte vänta tills den där härliga känslan sätter in totalt och det känns som om man är inlindad i en mysig, lurvig filt!

Bilder Från Gotland Runt Resan

Kategori: Highlights

 
 
Några få av de mängder med bilder som togs under resan som vandrade runt Gotlands kust.
 
 
   
   
   
 
   
   
   

Man känner sig då rakt inte sexig..

Kategori: Graviditeten

 
Neeh, man känner sig då rakt inte sexig under en graviditet. Särskilt inte jag som inte kan röra på mig utan å få onta, har världens sämsta föbränning å ser ut som en dallrande pudding :c
Och inte fasiken blir det bättre av å hitta vinter bilderna i ego mappen heller! Jösses sicken liten smäcker å fin midja man hade. Nu är min överarm lika stor som den var då -.-'
Blir så förbannad på mig själv dock D: Att jag ba inte accar läget och inser att jag kan bli precis sådär liten å nätt igen sen, bara jag ger det lite tid. Men å andra sidan minns jag också det eviga arbetet och plågan bakom å få den där midjan -.-'
Uscha D: Inte helt okej. Men man får väl helt enkelt överleva. Vad har jag för val? Försöker ju äta nyttigt (failar då och då) och kompensera den misslyckade motionen med det.
För jag kan verkligen inte ta längre promenader, inte ens i saktare tempo och jag har ör tillfället inte råd å hänga på yoga eller simhallen. Jag får ont av motionen. Vet inte varför och jag tänker då fasiken inte gå runt resten av min graviditet i smärtor!

I alla fall, nu får det va slutklagat.
Lägger upp vintermidjan bara för å peppa mig själv lite, med vetskapen
om att jag kan få den igen!

Och namnet är satt..

Kategori: Graviditeten

Ja och jag vill då bara meddela att namnet på den lilla krabaten i magen äro satt!
Detta efter mkt om och men. Och självklart finns det en chans att UL visade fel och att det är en liten pojk som livar där inne. Men vi utgår nu från de tydliga bilder vi fick och sedan får tiden utvisa resten ^^
 

Från Teldrassil till Feralas

Kategori: Allmänt

Nå, hemma från Gotland redan som igår, men då vi övernattade hos min kära farmor räknar jag att vara hemma från idag.
Det kändes så sjukt skumt att köra i de gröna skogarna här hemma utan blommor i vägrenen, inga öppna fält fulla med Vallmo å Blåeld. Bara grönt grönt grönt. Som att porta från Teldrassil till Feralas..

Hur som haver var det en trevlig resa och det var jätte kul att se lite av de platser vi besökte med vår skolresa för typ 8 år sedan. Sentimental som jag så lätt blir numera! Haha
Men det är ändå skönt att komma hem till sina meningslösa rutiner och bara ta det lugnt.
Och ja, denna gången lovar jag att dela med mig av bilder och planerar att göra det redan som ikväll ^^

Men det får vara sålänge!
TTYL!