Blightmind

GHOSTBUSTERS.. eller nej, det var Terry Evans

Kategori: Highlights

HIGHLIGHTS

Jag glömde totalt att meddela att jag har ett jävla Helgon till morsa.. hmm, låter lite som en TV serie titel.. "Ett jävla helgon te morsa".. haha, nattuhmorn alá kahlan -.-'
Hur som helst så har hon varit otroligt trevlig mot sig själv, mig och min kära lillasyster och dragit hem tre underbara biljetter till Terry's stor seans i Växjö nu den 28onde mars. Ni kan ju gissa vem som skiter ner sig av peppighet.. juste.. MOI!

Vet inte hur många år jag tjatat om att få gå på en jävla seans och nu så bara.. POFF! Ibland så trillar man ner på den där mytomspunna räckmacke jävlen trotts allt :D
Mor råkade snubbla över en affisch på stan, var dum nog och talade om det för mig, såg min drömmande blick, övervägde sitt eget intresse i det hela och så vipps var två biljetter hemma.. och senare ville syrran med så där kom den tredje.
Så nu ligger det tre, handklippta (här är det ett stort medium på G och hans biljetter är handklippta. trolololol) biljetter på köksbordet och bara väntar på att bli överlämnad till någon random och släppa in mig!! MOWahaha!

Så, det gör mig lite glad i hågen sådär.. dessvärre får inte min pojk följa med.. hahaaa! Men han tror ju seanser n' shit e bull endå. Så han kan fan sitta hemma och tro på sina likvagnar i stället -.-' *lovepoke* (A)

terry
Och jag måste erkänna att jag tyckte den här bilden på Terry var riktigt söt då han påminner mig om den lurig lite nakenmullvad :3

kahile

Mina djupaste ursäkter..

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

För att jag varit ett svin på att blogga på sistonde.. och jag vet att några av er troget följer. hemskt ledsen, men har haft lite annat att tänka på och de gånger jag inte haft det, har jag varken kännt eller kommit ihåg att blogga.
sen ursäktar jag om det blir lite konstigt i texten, men sitter inte vid min dator då min så kallade fästman nu ligger och sover i det rummet och jag vill itne väcka honom.. och detta tangentbrodet vill inte fungera som det ska :C

Hur som helst så ska jag försöka blogga bättre nu, hedersord, även om det kanske inte finns så mycket att blogga om :P

men en snabb uppdatering är väl att vi nu är hemmastadda hos min mor och en jakt på framtid har börjat. vi får se hur framgångsrikt det blir nu i början, men försöker det gör vi.
jag väntar på att bli inkallad till ett möte för eventuellt plugg till hösten och bby jobbar på med att försök förbättra sina utsikter för jobb.

jag sitter personligen och mår lite halvdant med ömmande bröst, svllen mage, illamående och värmevågor av inte denna värmen. ja ni kan nog gissa er till vad jag personligen misstänker ligger bakom det hela. men jag hoppas inte på för mycket just nu. och där.. där fick ni det meddelat :P

till helgen blir det att pierca Tubbie, som för det andra blir mitt sista piercing jobb på väldigt länge då jag inte alls känner för det längre. och sedan ska hon fixa riktiga dreads på mig. nu säger vi adjö till alla fejk dreads ^^

men för övrigt har de då rakt inte hänt ett skit igentligen. inget över det vanliga och inget under det vanliga.

jag har inget liv
soc är snåla svin
jag mår trögt
och bby jobbar på

så, inget nytt på agendan som det ser ut just nu.
men där hade ni ett sign på att jag inte var död i alla fall. och jag ska försöka hålla de inläggen uppe lite bättre nu, men akn väl inte lova så mkt .P ni känner mig.. haha

hur som, det var allt för mig atm.
signing off!

Men fu fasen :c

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

Den här dagen kunde knappt varit sämmre mina damer och Herrar.
Jag är öm i hela kropp, och jag har inte en susning om varför heller. Och idag skulle vara min dag som jag skulle spendera på MIG, eftersom pojken är hos kompis och töntar. Men det finns då INGET att göra och jag har inga pengar till buss eller någonting.
So much for egen dag -.-' BAH

Sen har jag inte lust med något heller, försökt med både lite spel, grafik och hela rullen. Känner på mig att det kommer sluta i katastrof då jag har bakat något (som jag inte får igentligen) och sätta mig framför Dragon Age tills Rasmus kommer hem. Då kommer jag spela lite till medans han töntar Civilisation eller hur fan skiten nu stavades (Y)

Känner hur jag är extra gnällig idag :c Fu fu fuuuu..
Ville ut å fota mina kläder jag sytt med, men behöver syrrans hjälp som model då hon ser aningens mer naturlig ut än  mig.. och målet var ju att jag skulle fota så. Men det hade hon inte tid med idag, för hon har ett liv och drar till stan.. 

*such*

Aja. ska äta, få matångest och pimpla kaffe te DA.
Ha det fint..

Valentines Day

Kategori: Highlights

HIGHLIGHTS

Orkar inte göra ett långt eller invecklat inlägg då jag inte alls är på humör. Men det är ju alla hjärtans dag och jag måste väl visa att jag lever!

Först och främst ska jag säga grattis till min lilla kanin Fuffe som blir 7 år idag!
Grattis bäbisen :3 <3
Fuffe

Och för övrigt händer det inget. Första gången jag kan minnas att jag har en pojkvän på alla <3 dag och inte ett ord får man, haha xD
Och nej, denna gången är det INTE jag som tar första steget här. Nix pix.
Men jag hoppas att alla får en trevlig och mysig dag, så som det ska vara idag :D

kahile

Inget vettigt att säga

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

Jag har igentligen inget vettigt att säga, men efter att ha postat upp både bloggesn första "Watch This" och en "Top List" så kändes det ganska knas att inte göra en "ordentlig" update också.
Det har inte hänt någonting igentligen, inget utöver det vanliga då.
Har träffat Tubbie och Myran, lyckats förstöra min lugg med en kass klippning (rättar snart till sig) och håller på att bleka håret. Just nu är mitt hår brunt (Y)

Så ja, inget nytt på gärdet alltså. Och som det ser ut nu kommer det inte ske något roligt förens den 26 då Alex fyller år. Så japp, surt liv helt enkelt.
Men man kan väl alltid hoppas på något litet produktivt mirakel eller något, men realist som man e..

I alla fall, en liten update där. och någon dag kanske jag pallar lägga upp en bild på håret med. vet att vissa av er antagligen vill se och få er ett gott skratt ;)
Glad to be at service!

12-02-2012

Kategori: Top List

TOP LIST

Jag kan bara inte sluta lyssna!


kahile

Jane Eyre

Kategori: Watch This

WATCH THIS

Prolog
Jane Eyre är en roman utgiven 1847, skriven av Charlotte Brontë under pseudonymen Currer Bell. Boken blev en omedelbar succé och fick mycket god kritik, bland annat av William Thackeray, som Brontë dedicerade bokens andra utgåva till. Första svenska översättningen utkom 1850.

Jane Eyre är en av den brittiska litteraturens stora klassiker, och skildrar en föräldralös medelklasskvinnas uppväxt och liv som kvinna. Av central betydelse är huvudpersonens försök att skapa en självständighet som möter motstånd i samhället, i religionen, men även i henne själv då hon träffar mannen i sitt liv, mr Rochester på Thornfield, som fastän han är hennes kärlek förblir en främling. Till slut ingår hon likväl äktenskap med mr Rochester (Reader, I married him – den klassiska meningen i Jane Eyre). Romanen har tydliga drag av gotisk roman i Ann Radcliffes anda, men den är även ett första steg mot realismen och viktorianismen.
[Källa: Wikipedia]

Personligt Tycke
Det var en god vän till mig som tipsade om Jane Eyre, filmen från 2011 då hon visste att jag höll genren varmt om hjärtat. Och jag kan inte säga mycket annat än att jag tycker det är en otorligt bra film!
På sitt sätt är den så lik sina syskon, men den har endå något eget som inte gör den så typisk och förutsägbar på sina ställen. Men det är ju en smaksak.

Skådespelarna har gjort ett underbart jobb och hela filmen utspelar sig i ett tempo i en atmosfär jag tycker är alldeles förtjusande för sådana här sorters filmer.
Den får lätt 4 av 5!

BirdBirdBirdBird

Jane Eyre
Jane Eyre
Jane Eyre
[Bilder från Internet Movie Database]



I'm still alive.. promise

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

Ahh, nu är man hemma hos mor då, och jag är ledsen över dåligt med updates nu. Men först när jag kom hem var jag så trött och sen så ba, var det så skönt att vara tillbaka på mina domäner igen att jag njöt av promenader, familjen och liknande, datorn var bortglömd :P
Är väl inte så sugen på den nu heller, men kände att jag kanske skulle ge ifrån mig ett livs tecken. Får se, kanske till och med blir å fota bilder till ny header idag.. men ba kanske ;)

Hur som helst så är bby på ännu en arbetsinternvju. Hoppas det går fint för honom! Och perosnligen har man ju precis vaknat då :D fast med världens ägglossning -.-'

Hur som helst. Idag ska jag väl hoppa ut på en promenix till, kanske syster vill följa med. Och sen måste jag tvätta klart. Annars är det inte mycket inplanerat för dagen.

Ska försöka komma igång med bloggen lite igen, nu när jag vilat upp mig, haha ;D

Jaha! Update från mobilen här då. Vi har p...

Kategori: Allmänt

Jaha! Update från mobilen här då. Vi har precis lämnat köping och nu diskuteras det vilt om vi ska käka frukost eller väntar till lunch. Haha som vanligt blev mitt ord lag och jag vann precis med frukist! Släpet är fullpackat så blir 80 hela vägen hem.. Aka så är vi hemma sent. Gud så jag längtar! Så ni ska jag sutta på en fishermans å fundera på om jag ska läsa å bli åksjuk eller inte. Hörs senare! :D

The final countdown!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

Jahopp, morgon-kaffe-tid-på-dygnet igen då och nu bara bävar jag tills jag måste packa ner min älskade dator :c
Eftersom le bord som den nu står på ska möta sitt öde i tippen så måste datan ner.. och min data sätts INTE på golvet.

"Nobody put computy on the floor..."  famous line ;D

Hur som helst.. så jag får väl försöka överleva med den beskärda del jag får på bby's bajsiga lapop :C Som jag för övrigt inte e kompis med nånstans.
Så när datorn väl är nere blire väl inga nämnvärda updates förens kanske måndag kväll  - tisdag, beroende på hur mkt jag orkar bråka med hans laptop och hur mycket jag pallar leva över huvude taget efter dagens och morgon dagens bravrder!

I alla fall.. en liten snabb update där. Nu äre strax dax för att slänga ut första lasset möbler.



04-02-2012

Kategori: Top List

TOP LIST

Underbar. simply!

kahile

Big And Beautiful

Kategori: Health And Beauty

health and beauty

Idag är en sådan dag då jag blev trött på min egen kropp och stirrade in i speglen ohälsosamt länge. Men likt varje gång det händer så dyker alltid samma tanke upp i huvudet "Det är okej att vara stor, rund och lika fast som en melon på vartenda kroppsdel. Det är lika vackert att vara stor, mullig, som smal och kurvig"
Tanken är svår att hålla fast vid, men den är endå sann.
Jag har en pojkvän som älskar mig för den jag är, för min kropp som den är. Jag har vänner som tycker jag är otroligt vacker. Och jag har vänner, som inte är små, som jag tycker är otroligt vackra.

Och bara för att jag kan så har jag tre (orkade inte fixa med mer (A)) kändisar, stora som attan och beundrade som fasen för deras utseenden, som bevisar att det är okej att vara kvinna och stor!

Britney Spears!
Gick från att ställa Barbie's i skuggan till att helt plötsligt lägga lite kött på benen.
Detta pga. av Deppande och barnafödande, men hon stannade där, eller hur?
BritneyBritney

Kate Winslet!
Har alltid varit en kvinna med kurvor. Hon har varit mindre, hon har varit större. Men en vackrare kvinna med kurvor har mina ögon aldrig skådat. OCH hon har en av de mest hälsosamma levanden jag känner till inom kändis världen!

Kate
Kate

Beyonce!
Beyonce är en av de stora ikonerna inom våra liv. Otroligt vacker att se på och kvinnan har kurvor som farthinder. Men är fortfarande otroligt vacker. Är hon inte tjejer?
Beyonce
Beyonce

Sen finns det massor av andra vackra kvinnor med kurvor, celuliter och dallrande gäddhäng. Men vi ser fortfarande upp till dem och de är endå vackra.
Skämms inte för hur ni ser ut. Om ni är stora och runda eller smala och plankor. Ni är vackra endå.
Hur hade det sett ut om alla såg likadana ut.. och vad ÄR egentligen perektion?
Det är en myt.. och DET är ett faktum.

kahile

Pang på bara

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

God morgon kära blogg och kära blogg läsare!
Sitter med min kopp kaffe, vaken före bby (tro det eller ej men börjar bli en vana nu) och filurar lite över vart jag ska börja röja först när jag vaknat till.

Det här med flytten slog mig helt plötsligt. Vi vill härifrån, där vi har mer vänner, eventuella jobb å blablabla. Eller ja, Rasmus har jobb, inte jag. HAHA det skulle vart århundrates skämt isåf :P
Men endå, nu när jag sitter här så ba PANG! blev jag så medveten om att jag har bara två nätter kvar i lägenheten vi klagat så mycket över. Eller i alla fall placeringen och platsen av lägenheten.
Det är lite sorgligt :o Bott här i snart tre månader och börjar känna mig lite hemma, åså ska man flytta D:
Jag vill flytta.. å att vi måste bo hos mor ett tag kan jag överleva. För till sist har vi väl råd med en egen lägenhet igen :)
Eller Rasmus har.. usch jag känner mig så dålig när jag inte kan jobba ._. Påpekade igår att vårt förhållande kommer bli som barn familjen i Mr. Nobody -.-' Skulle iiinte förvåna mig alls.
Usch.. men vård e dyrt och dyrt e inte bra och inte bra är en omöjlighet .. (Y)

Hur som helst. Nu ska jag noja klart över flytten å sluta vara sentimental och sätta igång med kaffe drickandet å plockandet av lådor, damm och dylikt :)
Ha de fint!

Fuck that..

Kategori: Blightminded

BLIGHTMINDED

Woow.. vissa saker har bara en sån grym makt över mig.. brottar ner mig på två röda å ba "BOYAA BITCH" .. *hånskratt*
Rätt sjukt, att man kan krashlanda i ett fungerande plan pga. av en jävla fiksmås eller något. Rätt skrämmande när man tänker efter.
Men jag trodde jag hade de under kontroll. Visst fanns det saknad, men tillräckligt med saker som talade emot, så det var hanterbart. Oftast.. men så ba KABLAAM!
Det snurrar rätt mkt i huvudet nu, jag vet inte riktigt vart jag ska placera alla tankar som våldtar vartenda vrå av min äckliga hjärna.. hmm

Det e klart att det finns ett hål efter den där biten. Och jag tror inte det hålet kan fyllas med något annat än samma bit. Dock är jag osäker på om jag VILL ha tillbaka den biten där.
Jag menar, hur underbart det än var ibland innebar det så mycket problem och ångest. Det var inte bra någonstans.

Men självklart, när jag trodde att jag hanterade det som bäst, så bara KABLAAM!
Tomheten skrämmer mig dock.. lika mycket som att få tillbaka allt utfyllnaden innebär. Jag vet bara inte vilket av det jag ska välja. Det är så svårt.
Det är för- och nackdelar med båda valen och jag vet inte riktigt vad som väger över vad just nu. Det skulle dock vara jobbigt om jag kom underfund med att inget vägde över något, att det vägde exakt lika. Vad väljer jag då?

Jag ska försöka att inte tänka på det. Men det kom som en shock. Det är inte meningen att dött kött ska tala. Inte meningen att glömda saker ska återvända.
Men å andra sidan, när i helvete var saker som de SKULLE vara?.. Just syain'

kahile

Usch Fu Och Le Blä!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

Det är nu det känns som om att vi aldrig kommer hinna städa klart och plocka undan allt.
Vi körd ein möbler osm ska slängas i ett hörn å lådor n shit som ska med i ett annat.
Vilket fick mig att inse att vi antagligen inte får plats med skiten i släpet... -.-'

fu
Allt ska rengöras och fönstren ska putsas..
fufu
Och även fast ni inte ser allt elle får överblick, e jag osäker på att allt får plats i ett 4 kubik släp :c
fu

Och detta är något i stil med min reaktion på det hela just nu..
fu

Nu ska jag ta en kopp kaffe och fortsätta vara miserabel över ett till synes omöjligt projekt och en pojkvän utan initiativ när det kommer till å handla.
Hmm.. tanken slog mig precis att jag har en enormt sjuk makt över vad som kommer in i lägenheten..
Hmmmm... >:]

Valspäckad helg (Y)

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

Så, nu har jag spenderat morgontiden helt till mig själv med morgon kaffe, nagel målanden och slutligen lite bloggande. Sen är hela min helg totalt Valspäckad.
Allt ska packas klart inför flytten, och sen ska lägenheten få en snabbstädning igen. För på Söndag kommer papi och på måndag morgon packar vi in och drar.
Idag blir det ytterligare disk, tvätt och resten av badrummet. Antagligen resterande av sovrummet också.
I morgon blir det väl lite små saker som sk fixas så det är klart att lämna sen på Söndag så blir det att slänga ut möbler och en sista runda med dammsugaren.

Sen kommer Söndagen spenderas i en bil från Köping till Tingsryd.
Märkte dock ut Växjö på kartan, men skiljer ju bara 3 mil så Oo
Min helg kommer alltså vara totalt jävla underbar (Y) Hoppas ni får lite roligare än mig. haha

Hur som helst. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, låta naglarna torka och sen ta tag i lite skit här.
Ska se om jag inte kan få lite tid på mig att kanske ordna ny header, då denna inte alls är till för den nya layout jag lagt in än så längde.

Ha det bra!

Köping > Växjö

Inbjudnings och placerings korten!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

Inbjudningskort och bords placerings kortet :D
Vad tycker ni?
De kommer antagligen ändras lite med tiden och ni får ursäkta att blogg.se inte verkar gilla kvalité -.- Men här är det jag fått ihop än så länge :)

Nu har jag ätit lite lunch och funderar på att lägga mig i ett bad eller något. Helt slut efter allt städande.
Anatagligen inte mkt, men jag e fortfarande helt slut :P Eller så blire att fortsätta.

inbjudning
placering

02-02-2012

Kategori: Top List

TOP LIST

Dagens städ musik!

kahile

Morrn' Morrn'

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

Igår var en riktig skit dag.. den var faktiskt inte okej någonstans.
Vilket resulterar i att jag är totalt slut idag, både fysiskt och psykiskt. ZZzZZzzzZzz

Första bråket är aldrig kul.. 3 månader och där, PANG!
Well, ´men inget funkar utan bråk, eller hur? Allt är så mycket starkare efter. Fast dock är jag för nyvaken för att se om någon av oss mår bättre.
Han har mycket och tänka på och jag har mycket att tänka på. Sen lägger vi på bröllopet på det med.

Usch, fick sån ångest igår. Allt bara trillade ner och allmänt Mano som man är så ba "NEJ DET GÅR INTE" .. wäwä ._.
Jag vet inte hur vi ska få ihop alla pengar Oo Men ja..

Hur som helst så bestämde jag mig för att inte riktigt ge upp ännu.. råkade snubbla över en liten pungsparkande låt på min systers blogg. Ett litet wake-up call.
Jag måste sluta ge upp sådär så fort det blir en motgång.

Hur som helst. Blir väl kanske inte så mycket updates idag, humöret e lite lågt (Y)
Men här har ni en seg iaf :)

Pungsparks-låten

Temat bestämt!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT

Då var det bestämt! Det blir Rockabilly tema på hela kalaset!
50-tals muisk, härliga kläder och börllops middagen består av Hamburgare, milkshakes och allt!
Det betyder att jag inte får bära den vackra klänningen i förgående inlägg, men det kan jag leva med :D
Kommer bli riktigt nice.

Så nu är jag i fullt schå med att skriva ner inbjudningar, designa kort och mejla Lucky Seven för eventuell lokal.
Vad hade passat bätttre än en MC klubb till Rockabilly tema?

Men nu ska jag fortsätta att memorera efternamn och leka designer :)



Rockabilly