Blightmind

Movie Time!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
God morgon!
Idag blev jag väckt av att mor och Rasmus hade konversation på volym 40 i vardagsrummet. Men bortsett från det så känns det relativt okej att vara vid liv idag i alla fall. Alltid något.
Och idag blir det även att dra till stan med Poppy för att se Hunger Games. Eftersom jag läst första boken ska det bli kul att se första filmen. Borde ta och läsa de andra böckerna med ^^ Men har så mycket serier nu känns det som, som borde läsas igenom.

Hur som helst så var det också trevligt på seansen igår. Otroligt spännande och även rätt lärorikt.
Däessvärre glömde jag bort att ta någon bild på stan så blir dåligt med det även denna gången. Men nu ska kameran med till stan så förhoppningsvis så blire lite roligare sen.

Ja, så mycket mer finns väl inte att skriva mer än att jag hoppas det glada humöret håller i sig och att jag snart får in mina pengar, som nu är två dagar försenade :c Inte helt okej.

Men ni får ha det fint tills vidare.
TTYL!

hunger games

28-03-2012

Kategori: Top List

TOP LIST

Ett mästerverk..

Värt att se igenom hela skiten, tro mig!

Jag ska väl vara glad nu?

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Hejsan allihopa!
Idag ska det egentligen vara en glad dag men jag kan inte tänka annat än molniga tankar tycker jag.
Jag håller på att få ett rådamp på att vara gravid, och jag är bara i vecka 8!
Viktökningen bara häver sig över mig med tanke på min icke existerande förbränning och jag lider av sådan trötthet att jag inte orkar motionera. Fan ta mig, jag orkar inte ens raka benen längre, knappt duscha.
Finns det inget att göra mer än att vänta ut det här kommer jag gå i taket. Jag förmultnar mer och mer för varje dag.
Ibland önskar man att man bara.. gaah jag vet inte -.-'

Hur som helst så ska jag egentligen vara glad idag eftersom det är Terry Evans med mor och syster.
Jag och syster drar med bussen nu vid två och har lite kvalitéts tid innan det drar sig för att gå till Katedral där seansen hålls.
Jag ser fram emot det, men jag kommer få ångest så fort jag sätter min fot i Växjö. Känner mig som en äcklig läskboll med ludd på :c Men det är så mycket nu så jag, orkar ba inte (Y)

I alla fall. Tar med mig kameran så kanske dyker upp nån trevlig bild ikväll som omväxling. Dock lär man ju inte få fota ine på seansen så det är bara å glömma. Men någon trevlig vårbild från Växjö ska jag försöka få upp.

Men det får vara såhär tills sent ikväll då jag anländer hem.
Ha det bra!

Hallelåja.. eller något annat meningslöst

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Tänkte lägga upp en annan meningslös uppdatering, men mest för att jag lovat att försöka hålla liv i bloggen.
Och ja.. min layout osv kommer väl dryga som fasen, min fantasi har totalt övergett mig precis som allt annat känns det som. Blir bara på sämre å sämre humör för varje dag som går tycker jag och allt å alla går på mina nerver just nu.
Så bli inte förvånade om ni läser om något mord i veckan eller så.
Usch, behöver en egen liten dag eller något. Resa iväg i två hundra år och inte komma tillbaka för jag hittade ett mys liv whatever I went eller nått.

Aja, neggopeggo idag då. Mer eller mindre som vanligt, bara lite extra.
Ska försöka ta mig i kragen och göra någonting någon dag. Terry Evans den 28:de iaf! Det ser jag fram emot.

TTYL!

21-03-2012

Kategori: Top List

TOP LIST

Jag vill ha sommar och "Gathering Of The Swedish Juggalos".. nu!

Våren kommer med solsken till mig!

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Eller ja, det kom lite solsken idag i alla fall, och jag känner för att dela den dagen med någon. Bara att jag inte riktigt klurat ut vad det är jag vill göra och med vem jag vill göra det. Men ut vill jag och inte ensam!
Men får väl bli en tradig promenad eller något. Ensam eller tvinga ut pojken sen. Usch jag är så trött på saker å ting nu.

Så ja, för övrigt är det lugnt. Blev inga pennor igår då de kostade hälften av vad jag hade i min börs OO Så åt hamburgare i stället ;J
Jag hatar att vara gravid -.- Rätt svårt att neka kroppen mat när den bara skriker efter det. Jag har gått upp 3kg+ på bara ett par veckor, lite mer kanske. Men endå, ångesten när jag var den som försökte hålla vikten nere :P
Usch, magen sväller över byxorna nu och låren, kan klubba ihjäl någon med dem. Man känner sig fan då inte vacker. Vem myttade om att man kände sig som en sol? Ska personligen stämma den personen.
Fast vissa har väl tur och känner så.

Jah, bildbrist även idag. Känner mig som sagt så sjukt äcklig så jag ställer mig helt enkelt inte framför en kamera. Och ännu finns det ju inte precis någon mage att fota. I alla fall inte en mage som är större av en bebis. Bara mat -.-

Så vi säger stop där för tillfället!
Ha det fint!

En trevlig nyhet?

Kategori: Highlights

HIGHLIGHTS
God morgon världen!
Vi ska idag börja med "a breaking news".. Kahlan e på hyffsat bra humör! :o
Detta kan bero på att jag, trotts mitt toa besök, sov skönt inatt och jag var helt utvilad när jag vaknade. Illamåendet denna morgonen är minimalt och ja.. jag är gravid ^^
Jag har ju egentligen aldrig gått ut med den nyheten sådär öppet innan, men jag känner att det är dags nu.
Så en liten är att vänta, om något tråkigt missöde inte skulle inträffa då förstås, händer ju tyvärr "/ Men nu ska vi inte springa i sådana tankar!
Befinner mig just nu runt vecka sju där och ska på nytt besök hos BM i början av April för lite hälso kontroll och så.
Jag är alltså riktigt lycklig över detta :D Även om jag kan förstöra alla ogravida kvinnors drömmar om att det är underbart. För det är närmare ett helvete än något underbart -.- Men det är ju så klart indivuduellt ^^

För övrigt så är det ner till byn idag som gäller. Skriva på lite papper och se hur det går med skolan kanske :) Vill bara börja nu känner jag :D
Och så ska jag titta in i lilla favorit affären med och köpa ett par nya pennor att skämma bort mig själv med :3 Ett nytt block också om de inte har överpriser, som vanligt.

Och nej, ingen bild idag heller. Kameran e urladdad och jag hittar inte laddaren.
Mobilen har jag ingen data sladd till å camen ligger bortglömd i någon låda någon mil härifrån.
Så blir att vänta ^^

Ny layout

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Ska fixa en ny liten header och en ny liten bakgrund. Så tills vidare för ni glo på denna rosa, casual.. blogg design (Y)
Lved med det ^^

I do miss my Draenei hunter

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Ja usch, ännu en dag som går till spillo, men idag inte på grund av mig.
Hade faktiskt planerat en promenad, men det kommer hela tiden stormbyar med snö, varvat med stillsam sol.. jag vågar inte gå ut Oo
I stälet spär jag på min enorma WOW abstinens i brist på annat och jag saknar verkligen min Draenei Hunter nu >< Så fort det finns stålar över så får jag väl flytta över henne till mitt nya account. Men det är ju då det, hur gör man nu? -.-'
Jag vet, dagens Kahlan problem, inget allvarligt.. men tillräckligt för att det ska irritera mig.

För övrigt är det inget nytt på planket. Livet sniglar sig framåt likt förr och ja.. det hart inte verkat planeras något annat för den närmaste framtiden heller.
Måste försöka få mina dreads fixade. De vid luggen vill inte alls vara med, medans de där bak gillar läget.
Ska försöka fixa en bild på democh slänga upp, men just nu orkar jag inte ha en endaste liten del av mig framför en kamera.

Och ja, det är snålt av mig att slänga upp en bild på en
Draenei när jag aldrig kan slänga upp något av värde ^^
Hunter

15-03-2012

Kategori: Top List

TOP LIST

Vet inte varför, jag bara gillar låtfan (Y)

Besök från gammla tider..

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Idag är det kanske inte en sån fin dag, det hotar med regn och blåst tycker jag, men idag kan jag faktiskt se förbi det. För idag hälsar Jausse på :D
Tack Maxi för att du puscha på henne ;)
Så får se när hon tittar förbi, skulle springa några ärenden först.. ska bli trevligt tycker jag :)

Och för övrigt så händer det lika patetiskt lite som vanligt. Usch jag är så trött på tillvaron att jag skulle kunna äta upp den, spy upp den och göra så några gånger. Jag kommer på mig själv med att faktiskt må illa när jag tänker på hur allt ser ut just nu.

Usch, fy och fan ta mig en jävla massa blä!

Så ja, det är väl bara en tidsfråga innan jag får ett fett jävla utbrott och försöker lifta te Bolivia eller nått, Mr Bray style (y)
Mja, helst hade jag velat spendera massor av tid totalt jävla ensam på någon öde liten plats där ingen stör mig för fem öre. Bara sitta och skriva, sy.. pilla med det jag tycker om utan att behöva bry mig om en enda själ.
Ja, jag är trött på medmänniskor just nu, de kräver alldeles för mycket uppmäkrsamhet för min smak, jag kan inte ge den.

I alla fall. Nu ska jag sitta och tristess dregla tills något händer.

Ny dag, samma problem

Kategori: Allmänt

ALLMÄNT
Jahopp, som vanligt kommer väl mitt lilla inlägg bestå av mestadels klagosång. Men ni är väl vana vid det här laget? Antagligen..

Hur som helst så skiner solen idag och det är rätt gött väder. Borde väl göra mig glad, men jag blir mest sentimental och gråtfärdig. Är alltför grinig nu för tiden.
Det är väl rätt mycket som snurrar runt i min värld just nu och inte mycket blev som jag trodde att det skulle bli..
Vilken newsflash Kahlan.. INGET blir någonsin som du tror det ska bli.. TARD! :c

Så sitter å lyssnar på en av mina mer deprimerande favvo låtar och bara är allmänt skit sne och grinig. Kommer antagligen reta gallfeber på hela hushållet inom en snar framtid. Ungeför som resten av hushållet lyckas reta gallfeber på mig med sin blotta närvaro, utan att igentligen göra något.
Fuck.. jag behöver komma bort ett tag.. men vart fan då?

Så ja.. dagens skit negativa inlägg av en otorligt skit grinig Kahile..
Nu ska jag försöka överleva ännu en dag..

Tack & adjö!

Jag saknar..

Kategori: Blightminded

BLIGHTMINDED

Usch, jag vet inte om det är våren som gör det hela mer påtagligt, eller om det bara är att jag överskridit tidsgränsen av hur länge jag klarar mig utan dig. Jag vet inte.
Men jag kommer hela tiden på mig själv med att sakna alltihop mer och mer för varje jävla dag, eller varje jävla lilla svacka. Det är tydligt nu att någonting saknas. Det känns nästan som mer eller mindre halva mitt jävla liv. Att någon högg mig på mitten och den andra halvan vandrat iväg.
Men det kanske inte är så konstigt. Så många år av upp och ner gångar av inte denna världen, man kan väl inte annat än skapa ett av de starkaste band som finns. Det må vara skört på sina ställen och nu, kanske för evigt, fått sig en liten skada. Men det är inte klippt, det är inte av.. det är bara sårat. Och jag kan inte längre neka att jag bara vill läka det..

Jag saknar hur vi låg i gräset i parken på sommrarna med musiken som flög ur de kassa högtalarna på mobilen och hur vi fettade i oss bullar. Låg och rökte och bara pratade. Betydliga som obetydliga saker flödade emellan oss. Jag minns att varje gång vi låg i parken var jag lycklig, problem fanns inte. Inte mer än att bullarna till sist tog slut.

Jag saknar alla stunder under din fläkt. Rökte bort pengarna och hälsan alldeles för fort, samtidigt som vi pimplade i oss ohälsosamma mängder kaffe. Vi pratade om allt och inget. Allt från konspirations teorier, djupa känslor till flickiga tankar.
Hur vi tjuvringde folk vi spenderat timmar åt att leta upp nummren till och hur vi alltid hittade något att gnabba om när timman var allt för sen. Och hur allting blev bra bara några minuter senare..

Jag saknar hur vi satt i din säng, och ibland vid ditt köksbord och bara skrev i timmar. Vi kunde skriva från morgon till.. tja, nästa morgon. Tillsammans eller var för sig, alltid varannat kapitel. Alltid spända inför vad den andra tyckte, alltid spända inför nya ideér. Och sen satte vi vid spisen någon timme, bollade nya idéer och nya uppföljare. Jag blir tårögd när jag läser det jag skrev till dig idag, och det vi skrev tillsammans.

Minns du när vi gick ner till Ö&B i sommras och vi köpte hur många sånna där chokladpuddings grejer som helst? Hur kassörskan tittade på oss? Och hur vi höll på att missa bion.. hur vi filmade med din cam och skrattade varje gång vi såg det?
Hur jävla roligt vi hade det!

Minns du hur underbart vi hade det tillsammans.. ?

Jag saknar allt vi hade, allt vi gjorde och allt omöjligt skit vi planerade att göra.
Jag hatar att vi råkade ta två helt olika initiativ vid fel tillfälle och bröt.
Jag älskar att vi smått kan prata igen..

Jag saknar dig..